A főbe lőtt miniszterelnököt ábrázoló fotómontázst töltött fel a Pesti Srácok egyik Facebook-bejegyzése alá a pécsi MSZP elnökségi tagja. A Fidesz frakcióvezetője ezért követeli, hogy Simon Józsefet zárja ki tagjai közül a pártja. Ez most megtörtént.

Keresd a hibát a képen! Én nem találok

– ezzel a mondattal kommentálta pénteken Simon József, az MSZP pécsi szervezetének elnökségi tagja az Orbán Viktorról photoshopolt képet, amin a miniszterelnök véres fejjel, halántékán golyó ütötte lyukkal látható.

Gulyás Gergely frakcióvezető bocsánatkérésre és a képviselő pártból való kizárására szólította fel az MSZP vezetőit.

Hogy a színfalak mögött végül mi történt, az nem egyértelmű, de Simon József szombaton bejelentette, hogy távozik az MSZP-ből.

„Az erőszak minden formáját elutasítom, kezet soha senkire nem emeltem, de az tény, hogy az utóbbi években néha ökölbe szorult a kezem. Meggondolatlan voltam és ennek következménye van. A pártagságomról a mai nappal lemondok”

– írta az üggyel kapcsolatban Facebook-oldalán Simon.

Címlapkép: Facebook

(MNO)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Ezt kellett volna tennie a fideSSes gecinek is, ha lenne gerince
lampa laz
Eddig volt Egy politikus az mszp-be,... már az sincs...
bencemacska
"Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed" - mondta nagykövetek előtt Orbán Viktor 2007. június 26-án. .

.nepszava.hu/cikk/468578-keszult-orban-viktor-az-ellenfelek-kiiktatasara

Most akkor hogy is van ez?
OV meggyilkolhatja riválisát, ha "úri kedve" úgy kívánja???
Én meg nem örülhetek annak, hogy valaki leöntötte a fényképét málnával?!!!
quadrocopter
Ezek egyre hülyébbek lesznek! Elvesztetek wazze, de nagyon szeretnétek visszaülni a meleg, jól fizető kupola alá, mi?
Menjetek el dolgozni, wazze...éjjeliőr-hiány van...
cikicakk55
Mennyivel kevesebb mocskos hazug szemétláda lenne a Fideszben ha ott is ilyen erkölcsös emberek lennének. Ja! Hogy akkor nem érnék el a jogos létszámot? Talán tanulhatnának az MSZP tagjaitól a gerincről valamit. Kár volt,hogy lemondott,hisz a Fidesz sokkal több és nagyobb disznóságot csinált már mint ez a kép volt. Közel sem volt olyan durva mint Gyurcsány Dunába lövetésének ajánlása és a bábú felgyújtása. A nép nagy részének tetszett a kép.
nezelodo
Na ezek a szocik sem lesznek már nagyobb seggnyalók, meg hülyébbek sem! Csak nem azt gondoljátok , hogy a példa hatására az a sok arrogáns fenyegetőző fiatal liberális demokrata lemond, annyira elszégyelli magát. Sorban elsőnek a Dakota, amiért ellenségei megölését helyezte kilátásba. Aztán Kövér, az egyenként levadászunk... És jött a lézeres Janó, mindenki annyit is ér...meg a addig se jár lopni, (igaz nem önkormányzati teleket lopnak az utca emberi), aztán perzselt disznót feliratozott az a vadbarom, és az sem mondott le. Na Ks ott a benzinár kézi vezérlő hólapát osztogató tokás NAV. És hosszan lehetne sorolni a politikai és emberi selejteket, akiknek nem a közéletben, de még az emberek között sem lenne helye. Inkább a Kósa mama haszonhozó hizlaldai közönségébe illenének, de azok sem fogadnák be maguk közé őket.
iluminati
Valjuk be ez egy kicsit durva volt... És lázár mikor mond le???
Borsodi
Ezért nem kéne távoznia,sokan éreznek így,ők bármit megtehetnek és nem mondanak le.(lophatnak,csalhatnak sikkaszthatnak, öreget verhetnek bárkit félre állíthatnak,buzizhatnak másokat,łehetnek pedofilok,erőszakolhatnak stb)
simmering73
A kollaboráló mszp feláldozta emberét a koncért.
1magyar
A pártagságomról a mai nappal lemondok” - mert hány párt tagja volt?
Lepényleső
Viccnek nem volt jó,valóságnak meg nem mondható.
pécsi
Nem politikus ez a genny, hanem bűnöző..Demokráciában elég 5 év szigorított, utánna szeminárium az MSZMP-nél!
vadsanca
Sajnálom Simon Józsefet! De úgy tudtam, hogy demokrácia van. A véleményalkotás csak jelképes, ezt nem muszáj tettel is megerősíteni. De az biztos, hogy ebből már elég volt.
Szerintem, nyugodt szívvel híják vissza, de ennek ára lesz és ezt le kell nyelni az MSZP-nek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.