A  magyar miniszterelnök és a Népszabadság leradírozója, a kétes üzelmeiről közismert osztrák H. Pecina bécsi találkozója miért nem szerepelt súlyának megfelelően a honi sajtóban? Ennek a látszólag négyszemközti, valójában azonban a nyilvánosság számára rendezett találkozónak egyetlen célja volt: megüzenni a média még nem kormánypárti részének, hogy amennyiben nem paríroznak, akkor rájuk is a Népszabadság sorsa vár.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Bűnöző konferencia volt, a Geci vitte a munkadíjat a lábtörlőnek!
quadrocopter
H.Pecina.

"Sajtóhírek szerint egy másik ügyben Pecinát sikkasztással vádolják Ausztriában, ahol folyamatban van ellene egy büntetőügy. Pikáns, hogy a hírek szerint a Budapesten dúló médiavihar közepette az üzletember hétfőn a vádlottak padján ült Klagenfurtban, a Hypo Alpe Adria Bank perében. Beismerte, hogy törvényellenes módon, 4,3 millió euró értékben három hamis számlát állított ki a pénzintézet egy részének eladásakor. Azt mondta, már sajnálja, megbánta.

Kínaiaknak passzolta át a BorsodChemet
Pecina 2001-ben a kazincbarcikai BorsodChemet és a TVK-t adta el egy kínai befektetőnek – történetesen a magyar Mol ellenében. Akkoriban a teljes magyar vegyiparért ádázan küzdtek a legnagyobb vállalatok, a tét voltaképpen egy ipari értéklánc (finomítás+gyártás) kialakítása volt."

Az mitől van, hogy Orbán külföldi kapcsolatai bűnözőkből és megbízhatatlanokból állnak?
- Pharaon
- Naffa
- Percina

meg akikről még nem tudunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.