A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint aggodalomra ad okot az ENSZ migrációval kapcsolatos javaslatcsomagjának hétfői megjelenése, annak a várható tartalma miatt.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában azt mondta, az első tervezetet két nagykövet dolgozta ki, és ez fog iránymutatást adni arról, hogy a szervezet milyen irányt vesz fel a migrációval kapcsolatban.

Szerinte azért van ok az aggodalomra, mert Magyarország nem akar olyan egyezményben részt venni, amely rögzítné, hogy a migráció emberi jog, mindenki szabadon megválaszthatja, hogy hol akar letelepedni, és az ENSZ ezt támogatni fogja. Ez ellentétes Magyarország és Európa érdekeivel is

– tette hozzá.

Bakondi: aggodalomra ad okot az ENSZ migrációval kapcsolatos álláspontja

Bakondi György. MTI Fotó: Kovács Tamás

Elmondta még, hogy a külügyminiszternek felhatalmazása van a kormánytól a tárgyalásokból történő esetleges kilépés előkészítésére, de a kormány teheti meg az utolsó lépést.

Forrás: MTI

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Azért az összegért, amit ez a Vakondi felvesz mennyi, ennél sokkal jobb nyilatkozatot tudnék adni én is. Több hülyeséget én se hordanék össze, mint ez a szerencsétlen ""katasztrófatábornok"".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Azért az összegért, amit ez a Vakondi felvesz mennyi, ennél sokkal jobb nyilatkozatot tudnék adni én is. Több hülyeséget én se hordanék össze, mint ez a szerencsétlen ""katasztrófatábornok"".
quadrocopter
Aggódjatok csak, ez az idióta szarháziak sorsa!
A 3555 személyi igazolvánnyal ellátottak miatt nem aggódsz, sunyiló?
Madácsi Pali
Ajánlom figyelmébe minden Soros tervező, migránsozó (ál)kersztény honfitársamnak a közmunkástol a miniszterelnökig, az atyától a bíborosig, a következő idézetet

„Akkor szól a bal keze felől állókhoz is: Menjetek előlem, átkozottak, az ördögnek és angyalainak elkészített örök tűzre. 42Mert éheztem, és nem adtatok ennem, szomjaztam, és nem adtatok innom, 43jövevény voltam, és nem fogadtatok be, mezítelen voltam, és nem ruháztatok fel, beteg voltam, börtönben voltam, és nem látogattatok meg. 44Akkor ezek is így válaszolnak neki: Uram, mikor láttunk téged éhezni vagy szomjazni, jövevénynek vagy mezítelennek, betegen vagy börtönben, amikor nem szolgáltunk neked? 45Akkor így felel nekik: Bizony, mondom néktek, amikor nem tettétek meg ezeket eggyel a legkisebbek közül, velem nem tettétek meg. 46És ezek elmennek az örök büntetésre, az igazak pedig az örök életre.”

Az idézet Máté evangéliumának 25. fejezetéből "Az utolsó ítélet"-ből származik.
Nessy
@Madácsi Pali: Gondolod, hogy ezt ismerik a státuszkeresztényeink? Ők csak mesélni tudnak a keresztény értékekről, és verbálisan védik azt, amiről semmit nem tudnak!
Sámannus
Mondjad már nagyokos hány pedofil fityfaszostól védted már meg a gyermekeinket?
lópicigáspár
Szegény idióta! Mi lesz ezzel, ha a gazdáját Grazba zárják!?
vladimir putin
Mibe fogadunk, hogy nem is azt mondta az ENSZ, mint amit ez a barom?
cs.n.
Bakondi nem szokta hallgatni a főnökúr megnyilvánulásait?

"Higgadtság, csigavér, nyugalom. Ismerjük meg a szöveget, és azután döntsünk róla"

Orbán mondta tegnap, akkor meg mire fel a paráztatás? Nem egyeztettek Habonyékkal?
maszk
Ezt az üres, semmitmondó közhelyes, már-már lózungot...
És zsákszámra be van spájzolva ilyenekből!
Ez a bakondi egy élő bullshit generátor.

Egy zombinak is több ingerre van szüksége, mint amit ez az embernek látszó Az, a legjobb napján ki tud préselni magából.

Bakondi egy tipikus buta magyar paraszt, aki miatt szégyenkezik az ember a nagyvilágban, és aki miatt nem győz hárítani, meg magyarázkodni, hogy valójában Ki kicsoda (milyen csoda folytán lehet nálunk egy senki vala-kicsoda).
human
@vladimir putin: Valóban jobb lenne, ha az ENSZ állásfoglalás is szerepelne a cikkben.
Rumcájsz 2
Parasztvakítás az egész!
Már Kádárnak is útjában volt Soros, mert Soros segíti az elnyomók elleni harcot!
Nézzétek meg a videót:
www.youtube.com/watch?v=4xGrl-JJpi8
1magyar
Nagyon hülye migráns támogatók miből gondolják, hogy kordában tudják a sok muszlim bevándorlót tartani?
Madácsi Pali
@Nessy: azzal tisztában vagyok, hogy a miniszterálnok egy számító álszent zsarnok, hazaáruló diktátor, aki a saját maga létrehozott alaptörvényt is megsérti.. A papok, a hívők a templomokban gondoljanak az idézetre! Aztán számoljanak el lelkiismeretükkel! A talmi javak, az új templom stb meéri a hitük megtagadását?
csipetke
Na,a pökhendi kakadu van megbízva a tárgyalásokból való kilépésre,ott kő kövön nem marad.Majd beszólnak neki,és kirohan,mint egy hisztis pitcha.Ahogy szokta...
Nessy
@Madácsi Pali: Ha nem is látványosan, de bizony egyre inkább az "arany borjút" és Mammont imádják. A klérus meg Isten helyett a politika gyarló szolgája lett.
Lepényleső
Majd kilépünk az ENSZ-ből,mint a Népszövetségből Hitler bácsi 1933-ban,vagy Horthy 1939-ben. Aztán történtek itt érdekes dolgok Európában(is). Újra ezen az úton kell haladnunk csak azért, hogy ez a rezsim tovább fosztogasson? Parazita módon élnek rajtunk,vérünk szívják,de ha megdöglünk jönnek velünk. Ez kell nekünk?
Nessy
nem is tudtam, hogy Bakondi másodállásban gondolat olvasással foglalkozik! Még csak hétfőn tárgyalnak róla, de ő már tudja az eredményt! Nem küldené el nekem a jövő heti nyertes lottószámokat?
Na, és ha "kilépünk", ki fogja észre venni?
Egy esetben maradunk, ha kötelezővé teszik a kötvény vásárlást,
justhpeter
Bakondi ma már ott tart, hogy az "előseggnyalást" is személyesen végzi. Biztos, ami biztos.
Eladott Ország
Ki a büdös isten haragja az a Bakondi György? Tudjuk ki ő? A katasztrófavédő debilnek kinéző kretén, az iskolázatlan tűzoltó altábornagy, a világhírű télügyi biztos, a mindenki üljön át egy másik autóba akciófilm és valóságshow (társ)rendezője, az olajszőkített belügyér elvtársa az erkölcsi pusztulásban, a bárgyú semmihez nem értő papagáj, a nyugalmazott migránsügyi belbiztonsági miniszterelnöki tanácsadó, bruttó 1 millió közpénz ellenében éktelen baromságokat bármikor összehordani képes seggarc. Akiről semmi olyasmi nem jut eszembe, amit a saját kútfejéből és született zsenijéből követett volna el, amitől jobb, biztonságosabb, élhetőbb hely lett ez az ország, aki már határőrnek is hülye volt, de kitartó seggnyalással felszopta-nyalta magát a személyiségzavar mellé és mindenhez ért, szakért, tájékoztat, betrappol mikrofonállványokkal csacsorászni, semmitmondani, tolni a síkbuta propagandát.
maszk
@1magyar: Az egész világ változik - ami kétségkívül egy új kihívás, és amire meg kell találni a választ.
Magyarország válasza eddig: Kilépünk az EU-ból, az ENSZ-ből, a NATO-ból, teljesen körülkerítjük Magyarországot, besötétítünk, hogy senki ne lásson minket - és ülünk összezárva, belterjesen a nagy sötétségünkben addig, míg orbán természetes halállal 99 évesen az élettel teljesen betelve meg nem hal.
Aha...
Eladott Ország
Ellenségek gyártásával kívánnak okot adni az agymosott szavazók további kitartásához. A harcnak ugyanis még nincs vége! Mondják ők. Soros György valamint az EU mellett, már az ENSZ is a magyar nemzet ellen dolgozik. Miközben lassan minden épeszű országot és szervezetet maga ellen fordított Orbán Viktor és kormánya, addig a Kelet diktátoraival puszipajtási viszonyt alakítottak ki. Magyarországra már nem jön a francia elnök, sem a német kancellár. Mi Putyinnak és az azerbajdzsáni diktatúra elnökének örülünk idehaza. Afrikai és és ázsiai diktátorok tucatjaival építünk ki üzleti kapcsolatokat, miközben a Nyugat pénzéből élünk. A visegrádi négyek közül már csak a magyarországihoz hasonló, elnyomó rendszert kiépíteni kívánó Lengyelország maradt egyetlen valós partnerünk, Szlovákia és Csehország uniós elköteleződéséhez nem férhet kétség. Rohamléptekkel távolodunk nem csak a Nyugattól és a nyugati demokráciák színvonalától, hanem egy élhető társadalom meghonosításának lehetőségétől is. Egyre inkább tűnik úgy, hogy a Fidesz-KDNP választáson nem verhető. És nem azért, mert nincs kellő számú elégedetlen polgár idehaza, hanem azért, mert a kormánypárt mindent bevet annak érdekében, hogy az áprilisi választásoknak ők legyenek az egyetlen győztesei.
picike1
@maszk: vagy ? magyarázd el nekem is is mert hogy nem értsük mi a törekvésed ?
csipetke
@Nessy: 10.29 Biztos kiszivárgott,mint az őszödi beszéd...vagy kiszivárogtatták..
papa.49
Vakndi ez édeskevés a fizudhoz képest, valamit még tegyél hozza eszetlen vadbarom, a seggnyaláson kívül egyebet láthatóan NEM TUDSZ !!!
vadnarancs
Mindenkivel hadban állunk lassan, csak a baráti Észak-Korea, Fehéroroszország, Azerbajdzsán és a Szovjetúnió áll mellettünk. Éberség elvtársak, éberség!
human
@1magyar: Engem tudod mi húz fel ebben az egész migrációsmenekültes történetben? Hogy Orbán ezt használja fel maffia kormányának hatalmon tartásában. A szükségesnél jobban paráztatja az embereket és a félelmüket meglovagolva választatja meg magát újra, hogy tovább élősködjön rajtunk.
Megtehette volna Orbán, hogy tárgyilagosan és hitelesen foglalkozik a témával. Például elismeri, hogy a menekülteken és csakis a menekülteken segíteni kell. De nem tette. Hazudott a választóinak, hogy egységbe kovácsolja őket a gyűlölettel. Undorító.
1magyar
@human: Melyik párt nem használja ki az ölébe ejtett fogásokat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.