A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint aggodalomra ad okot az ENSZ migrációval kapcsolatos javaslatcsomagjának hétfői megjelenése, annak a várható tartalma miatt.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában azt mondta, az első tervezetet két nagykövet dolgozta ki, és ez fog iránymutatást adni arról, hogy a szervezet milyen irányt vesz fel a migrációval kapcsolatban.

Szerinte azért van ok az aggodalomra, mert Magyarország nem akar olyan egyezményben részt venni, amely rögzítné, hogy a migráció emberi jog, mindenki szabadon megválaszthatja, hogy hol akar letelepedni, és az ENSZ ezt támogatni fogja. Ez ellentétes Magyarország és Európa érdekeivel is

– tette hozzá.

Bakondi: aggodalomra ad okot az ENSZ migrációval kapcsolatos álláspontja

Bakondi György. MTI Fotó: Kovács Tamás

Elmondta még, hogy a külügyminiszternek felhatalmazása van a kormánytól a tárgyalásokból történő esetleges kilépés előkészítésére, de a kormány teheti meg az utolsó lépést.

Forrás: MTI

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Azért az összegért, amit ez a Vakondi felvesz mennyi, ennél sokkal jobb nyilatkozatot tudnék adni én is. Több hülyeséget én se hordanék össze, mint ez a szerencsétlen ""katasztrófatábornok"".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike1
@maszk: vagy ? magyarázd el nekem is is mert hogy nem értsük mi a törekvésed ?
csipetke
@Nessy: 10.29 Biztos kiszivárgott,mint az őszödi beszéd...vagy kiszivárogtatták..
papa.49
Vakndi ez édeskevés a fizudhoz képest, valamit még tegyél hozza eszetlen vadbarom, a seggnyaláson kívül egyebet láthatóan NEM TUDSZ !!!
vadnarancs
Mindenkivel hadban állunk lassan, csak a baráti Észak-Korea, Fehéroroszország, Azerbajdzsán és a Szovjetúnió áll mellettünk. Éberség elvtársak, éberség!
human
@1magyar: Engem tudod mi húz fel ebben az egész migrációsmenekültes történetben? Hogy Orbán ezt használja fel maffia kormányának hatalmon tartásában. A szükségesnél jobban paráztatja az embereket és a félelmüket meglovagolva választatja meg magát újra, hogy tovább élősködjön rajtunk.
Megtehette volna Orbán, hogy tárgyilagosan és hitelesen foglalkozik a témával. Például elismeri, hogy a menekülteken és csakis a menekülteken segíteni kell. De nem tette. Hazudott a választóinak, hogy egységbe kovácsolja őket a gyűlölettel. Undorító.
1magyar
@human: Melyik párt nem használja ki az ölébe ejtett fogásokat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.