A miniszterelnök apjának cége közel 300 millió forintnyi megbízáshoz jutott a dél-balatoni vasútfelújításon - derül ki a Direkt36 által kiperelt iratokból. "Meg vagyok lepődve azon, hogy ön azt állítja, hogy van olyan európai uniós projekt, ahol vállalkozóként, fővállalkozóként vagy alvállalkozóként az én családomból elindult volna valaki. " Ezt tavaly júniusban, egy brüsszeli sajtótájékoztatón mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Direkt36-nak, miután szembesítettük azzal, hogy a családja állami beruházásokból jut közpénzhez. A kormányfő azzal érvelt, hogy ha a családjának cégei csak különböző termékek beszállítóiként vesznek részt állami projektekben, az szerinte nem gond. Most azonban több hónapos pereskedés után megszerzett dokumentumok bizonyítják, hogy az egyik Orbán-cég alvállalkozóként vesz részt az egyik legnagyobb jelenleg zajló állami építkezésben, a dél-balatoni vasútfelújításban. A Nehéz Kő Kft. nevű fuvarozó cég közel 300 millió forinthoz jut ebből a projektből...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
En sem akarom elhinni, hogy az Amazonas menten irtjak az esoerdoket.
Pedig azert, mert en ezt nem hiszem, azert me'g irtjak...:o((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
nem találkoztak karácsonykor a családi szeretet szent ünnepén? Vagy csak a Soros tervet ismertette Orbán a családdal?
bencemacska
@karma1: Pedig az öreg Orbán csak abban a projektben nem vesz részt , amelyikben nem akar!
Más:
Ugyanúgy "elfelejti" OV a kapcsolatokat számba venni, mint ahogy közös ""barátunk"" csak 1994-től indítja a gengszter váltást. Pedig a nagy vagyoncserék, - a fidesz eredeti tőkefelhalmozása - arra az időszakra esik!
Ma is olvastam már legalább 3x, hogy 1994 után... ( Úgy látszik ő azzal a szakasszal nagyon elégedett. De hát érvényesül nála a "meghalt a király, éljen a király") elv.
Szia, jó munkát neked! Én meg megyek aludni!
quadrocopter
Azannyát! Hát nem ismét hazugságon fogták a büdösbogarat?
Meg se szólal, már akkor is hazudik!
karma1
@bencemacska: Bar mar alszol, azert joejszakat Neked is...:o)))
Desischado
@Yoda69: Gerince ennek?! Röhög a májam, kuncog a vesém, vigyorog a vakbelem! Az lenne már a csoda, ha egyszer nem hazudna a csuti parazita!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.