Ez pedig azt jelenti, hogy a fiút elfogták.

A járőrök a Keleti pályaudvaron ismerték fel és fogták el azt a férfit, aki két napja Budapesten, a Blaha Lujza téri aluljáró egyik térfigyelő kameráját megrongálta – írja a police.hu.

Eltávolították a rendőrség honlapjáról és a Youtube-ról a nagyon részeg, kétségbeesett rongáló videóját

A 20 éves budapesti férfi 2018. február 2-án 4 óra 36 perckor rongálta meg az aluljáró egyik térfigyelő kameráját, de az a cselekményt még rögzítette. Az elkészült felvétel alapján a férfi azonosításához a Budapesti Rendőr-főkapitányság az állampolgárok segítségét is kérte.

A BRFK Közrendvédelmi Főosztály beosztottjai 2018. február 3-án 13 óra 40 perc körül a Keleti pályaudvar várótermében személyleírás és ruházat alapján felismerték V. Dezsőt akit a helyszínen elfogtak és előállították a józsefvárosi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók rongálás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Vele szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le az eljárást és őrizetbe vétele mellett kezdeményezi bíróság elé állítását -írta a police.hu.

A videókat és az eredeti police.hu-s közleményt azért távolította el a rendőrség, mert azok tartalma, pl. a keresett férfi arcáról készült felvétel nyilvánossága sértené a gyanúsított személyiségi jogait.

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Szegény bűnöző neki vannak személyiségi jogai !!!
papa.49
Szegény bűnöző neki vannak személyiségi jogai !!!
karma1
@papa.49: Viszont az erdeklodo atlag magyar polgarnak annyi joga sincs, hogy hivatalosan megtudhassa, hogy a ferfit elfogtak, es eljaras indult ellene.
Mindenki csak kikovetkezteti a hirbol, hogy igy lehetett...Szep kis tajekoztatas.
grincss
Amikor a képe alapján kérték az állampolgárok segítségét, nem voltak személyiségi jogai?
simmering73
Ez ekkora hír, hogy két cikk is kell belőle? Uborkaszezon van?
Eriksson
Lehetséges, hogy közben kiderült, hogy valakinek a valakije.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.