Túl hangosak? Ezzel az okkal teszi ki Benkő László és fia, Balázs szűrét a Zamárdi Önkormányzat. Benkőék tizenegy éve működtetik a Balatonon a PartyFészek nevű mulatót, amelyet most le kell bontaniuk. Feljelentéssel válaszoltak.

A Zamárdi Önkormányzat derült égből villámcsapásként úgy döntött, megszünteti a PartyFészek működését, és kötelezi Benkőéket arra, hogy lebontsák az épületet, mert szerintük hangosak – írja a Bors.

Le akarják rombolni Benkő László mulatóját Zamárdiban

Az önkormányzat egy megbízottja kiment a helyszínre megmérni a hangerőt, a jegyzőkönyvbe pedig azt írta, hogy a Party­Fészek egyik illetékese is jelen volt a méréskor. Ez nem igaz, ezért feljelentést tettünk okirathamisítás miatt

– mondta a Borsnak Benkő Balázs, majd átvette a szót az ügyvédjük, dr. Kós Krisztián, hogy részletesen elmondja, mi is történt pontosan.

A vendéglátóegység önkormányzati területen helyezkedik el, bérleti szerződés formájában adták ki határozott időre. A meghosszabbítást attól tették függővé, hogy semmi probléma nem léphet fel, és a zajszint nem haladhatja meg a megengedett határértéket. A zajszakértő megállapította, hogy átlépték a határt, ám az általa írt okiratban valótlan tényt közölt. Ügyfeleim léptek, és a rendőrséghez fordultak, büntetőeljárás indult az ügyben

– mondta az ügyvéd.

(Bors)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
nem érdekes, hogy majdnem meghalt valami betegségben, meg kevés a nyugdíj...meg kell mutatni, hogy ki az úr...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
nem érdekes, hogy majdnem meghalt valami betegségben, meg kevés a nyugdíj...meg kell mutatni, hogy ki az úr...
jancsipapa
Határozott idejű szerződés volt rá , lejárt és nem hosszabbították meg. Semmi okuk nincs arra ,hogy " lerombolják" . Nekik le kell bontani és kész...
maszk
Ezért kár volt meggyógyulni.
Miben szeretnél meghalni: Rákban vagy strokban?
A választás a tiéd, mert van választásod - hogy miben szeretnél meghalni!
Mindenképpen meghalsz, de legalább neked van választásod.
Szóval, hogy legyen vége?...
Eladott Ország
Ez aztán a díszpolgárhoz való viselkedés. Mint tősgyökeres zamárdi lakos,ezuton közlöm, hogy nem csak az utóbbi időben volt hangos, hanem amióta üzemelt, időnként hangosabb volt a soundnál is, ami csak pár napos. A lakosság folyamatosan kérte a hangerő csökkentését, de ők erre nem voltak hajlandók, meg sem akarták hallani. Az önkormányzattal szemben több esetben nem teljesítették a fizetési kötelezettségeiket, ráadásul a béreltnél nagyobb területet használt. Nem beszélve arról, hogy milyen rendetlen volt az egész környezete és ami ezzel jár. Mindenesetre nem ezt várjuk el egy díszpolgártól, úgy látszik azt hiszi ő mindent megtehet, rá nem vonatkoznak a szabályok. Csak egy apróság...nekem feltűnt, hogy az egyébként hatalmas tiszteletnek örvendő Omega tagok közül kizárólag ennek a fazonnak vannak folyton problémái, amiket feltétlen meg kell osztani ország-világ előtt...jelesül: először egy taxissal kerül verekedésig fajuló vitába...aztán előjön a májrákjával ( mondjuk az sem véletlenül alakul ki )...most a csehójával, illetve a hatósággal van gondja...a többi omegás miért tud nyugton maradni, róluk miért nem hallani hülyeségeket ?...Laci bácsi...talán el kéne ezen gondolkodni...netán kevesebbet piálni !
Eriksson
Nem tudom, ki, hogy van vele, de én azt gondolom, hogy rendőrséggel, bírósággal fenyegetőzni nem nyerő dolog.
Az Önkormányzat világosan megmondta, hogy mi a gond velük, hogy működésük nem felel meg a szerződésben foglaltakkal. Ezt tagadni nem is tudják, tehát vagy pitiznek egy kicsit az önkorm.-nak a folytatásért hátha enged, vagy lebontják a csehót. De semmiképpen ne fenyegetőzzön ez a báját vesztett volt bájgúnár. Zamárdit nem taxisok vezetik.
quadrocopter
Amennyiben jogszerű az önkormi eljárása, akkor mi a szarért kell belefutni egy okirat hamisításba?
vadsanca
Ez a döntés kinek az érdeke? M.o-on miért nem működik az "élni és élni hagyni" elv?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.