Újabb bizonyítékokat vizsgál meg a rendőrség Novozánszki Fanni halálával kapcsolatban.

A hatóságok mindent megtesznek, hogy kiderítsék, ki ölhette meg a november 20-án eltűnt egykori ValóVilág-szereplőt, akinek testét nagy erőkkel keresik országszerte. 

Megtalálták VV Fanni régi mobilját, a gyanúsítottról keresnek adatokat

A rendőrség továbbra is eltűntként körözi az egykori reality-szereplőt

A Blikk úgy tudja, nemrég a rendőrség lefoglalta Fanni régi mobiltelefonját, amelyet lecserélt egy újabb készülékre. A készüléket egy szervizben találták meg, ahova Fanni még novemberben, eltűnése előtt adta be.

A javíttatni vitt mobilt a rendőrök foglalták le a szervizből, hogy megnézzék az üzeneteket, fotókat. Talán találnak olyan adatokat a készülékben, amelyek az elkövetőhöz vezetnek

– mesélte a Blikknek egy bennfentes.

A bulvárlap szerint a hatóság emberei azt feltételezik, hogy Fanni és feltételezett gyilkosa már hónapokkal korábban is beszéltek egymással, amelynek lehet nyoma a telefonban. Így még több bizonyíték lenne a nyomozók kezében, hogy börtönbe zárhassák a nő feltételezett gyilkosát.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: police.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Biztos hogy valamelyik fejes is dugványozta ezt a rüfkét azért ilyen ,,fontos,, az hogy kiderítsék mi történt, valamelyik főfütyisznek a seggébe a zabszem most biztos nem fér be !!!
Eladott Ország
Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók. A lány ügyében - sokat írnak a siófoki krematóriumról, amerre az ürge járt kocsival, - csak nem...???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.