Elnök Úr! A 2012. évi XXXVI. tv. 94.§ (4) bekezdése alapján kérem Elnök urat, hogy a Mentelmi bizottság vizsgálja meg a 2018. január 30-án benyújtott vagyonnyilatkozatomban foglaltak törvényességét. A hivatkozott törvény 90. § (1) írja elő a képviselő számára, hogy minden évben január 31-ig, a megküldött formanyomtatványon tegyen eleget vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségének. Ennek a kötelezettségemnek a vonatkozó törvényi előírások és az érvényes kitöltési útmutatónak megfelelően teljeskörűen és pontosan eleget tettem. Tekintettel arra, hogy a hivatalban lévő kormányhoz bevallottan kötődő média folyamatosan és átfogóan kérdőjelezi meg illetve támadja vagyonnyilatkozatom helytállóságát, teljeskörűségét, kérem az Elnök urat, hogy a Bizottság folytasson le velem szemben vagyonnyilatkozati eljárást. Figyelembe véve, hogy a választási kampány elkezdődött, megköszönném, ha az eljárást – ha kell soron kívül – a lehető leggyorsabban elvégeznék, és megállapításait...

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mint szoktam volt irni: lehet Gyurcsanyt nem szeretni, nem szamolni vele politikai tenyezokent, de egyet nem lehet megkerdojelezni: a becsuletesseget.
Ezt csak azert irtam le, mert kedves Gyurcsany fobias ismeroseim ezen az oldalon arrol beszelnek, hogy Gyurcsany a kormanyzasa idejen - meg az mszp tagjakent- iszonyu sok penzt lopott. Mivel Gyurcsany addig is es azota is minden evben megteszi a hivatalos vagyonnyilatkozatat, ennek a "lopasnak" igencsak a nyomara lehetne bukkanni.

Igaz, iden tamadta ot eloszor teljes gozzel a fidesz, amikor inkabb a fidesz parttagoknak a sajat fonokunknek kellene ezt a kerdest feltenni, "Tenyleg, es hogyan is van az, hogy orban csak ennyit tudott megtakaritani?"
Persze, ez sohasem fog megtortenni, mert akkor minden egyes fideszesnek vegig kellene menni a vagyonbevallasan, amibol kiderulhet, hogy az osszes fideszes oriasi osszegekkel tartozik, (sokszor meg nem nevezett maganszemelynek, csokos banknak, kedves felmenonek), pedig a nem 300 ezres fizetesukbol igencsak tobbre tellett volna nekik.

Erdeklodessel varom Szel Bernike, rogan, takony-habony, de legfokeppen mehszaros es vajna papi vagyonbevallasat...
RonaGyuri
@karma1: nem mintha Gy védelmet érdemelne, de meg kell jegyezzem, hogy miért tette volna??? Mi értelme lett volna letagadni???
karma1
@RonaGyuri: ??? Ki akart letagadni mit??? Bocsika, picit el vagyok havazva...:o)))
RonaGyuri
@karma1: az a vád, hogy Gyurcsány letagadta volna azt a számláját! =))
karma1
@RonaGyuri: Persze, igy mar ertem! Na de nem tagadta le, hanem allitolag az a bank osztrak-magyar tulajdonu, tehat nem vitte ki az orszagbol a zsezset,...;o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.