A kormány összecsapott terveket küldött Brüsszelbe, hogy elkezdhesse kiszórni az a remélt uniós támogatások előlegeit. Az Európai Bizottság azonban nem akar túlárazott útépítéseket finanszírozni. Már Brüsszelben is drágállják a magyar útépítéseket, annyira, hogy némelyik beruházást vissza is dobta az Európai Bizottság (EB) – értesült a 24.hu. Ha nem sikerül aládúcolni alapos számításokkal, akkor nem fogja finanszírozni az unió sem az M4-es autópálya Berettyóújfalu–országhatár közötti szakaszát, sem az M35-ös sztráda 4-es főúttól Berettyóújfaluig és a 481-es útig történő megvalósítását – derül ki a támogatási kérelemre adott brüsszeli válaszokból. Pedig csak az említett két építkezésre összesen 160 milliárd forint támogatási igényt adott be a magyar kormány a múlt év végén.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
íme az újabb bizonyíték, hogy bele akarnak avatkozni! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Majd kérnek Putyintól kölcsönt. Így legalább nem kell elszámolni Brüsszel felé. Ja ez nem támogatás, hanem kölcsön és vissza kell majd fizetni?! Nem baj, majd az unokáink fizetnek! :(((
quadrocopter
Lehetne keményebb is Brüsszel!

Majd a csicska sajtó: "megtámadták Magyarország függetlenségét.Magyarellenes kirohanások Brüsszelben! Soros átvette az irányítást az unióban! Gáncsoskodik a baloldal! Ja, meg Gyurcsány is!"
Szopjatok szarházi bűnözők!
Nessy
Már megint támadják a magyarokat, az országot!
Tessék küldeni a dohányt, és kész!
papa.49
Hogy ki volt akadva a fütyisz mikor az M7 épült a Balcsi partján !!!
lusta
@papa.49: Az semmi. Mikor az M3 autópálya Nyíregyháza és a 49. számú főút közötti szakaszát 33,8 kilométer hosszan 31.999.386.307 forintos árral lett győztes kihirdetve. Hogy hörögtek, hogy az Alföldön, homokos talajon kilencszáz valahány millióért túlárazottamn építik és a kormányváltás előtti pénzkifizetésre akarják Bajnaiék használni. Igen rövid az emberi emlékezet, de az egybites 300 forintos budiforradalmároké még inkább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.