Gajdics Ottó interjút adott G. Fodor Gábornak, amiben süt a gyűlölet. Nem tud, nem akar megbocsátani ma, 2018-ban sem a családját ért sérelmekért, és a mai baloldali gondolkodású, vagy netán liberális beállítottságúakon, européereken verné el a port.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Szerencsétlen! Ennyi gyűlölettel nem könnyű élni! Egyébként most is az egy párt rendszert, a diktatúrát élteti, csak az előjel változott, most ők vannak hatalmon.
dr. prédikátor
De kijafaszom ez a gajdács vagy mi a fene?? Honnan engedték ki???
Aki Én
,,„KISZ-titkár voltam. Nincs ezen mit szégyellni”
,,Gajdics Ottó a Kádár-rendszerben a Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tagja, később titkára és az Ifjú Gárda (IG) szervezője volt. "

pestibulvar.hu/wp-content/uploads/2017/12/gajdics-otto-696x392.jpg

És vannak még páran a fideszben meg a kormányban ezzel a múlttal, akiket most valamiért mégis imád és védelmez a kivénhedt, elvtelen, hazug komcsi.
Nem tudok mást mondani mint eddig. Ez egy nagyon buta ember.
RonaGyuri
@Aki Én: alig van olyan, aki nem ilyen. Kezdve a párttitkár-fia KISz titkár Orbántól, a többszörösen szochazás MSZMP-KB intézetes Kövéren át az összes többiig!
Aki Én
@RonaGyuri: Egészen konkrétan több ex-szoci van a fidezsben és a KDNP-ben, mint a baloldalon összesen.
RonaGyuri
@Aki Én: ebben lehet valami, mert az tudom, hogy az ismeretségi körömben szinte minden Fideszes volt párt-potentát, KISZ-funkci, Szakszervezeti vezető közül minimum egy! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.