Egy fontos tényt véletlenül elhallgattak, a volt LMP-s pártvezér keményen büntetett érte.

Schiffer András egyetlen mondattal mosta fel a padlót a sorosozó Magyar Időkkel
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

"Leleplező" cikkel jelentkezett hétfőn a kormányközeli Magyar Idők. A lap az „Évtizedek óta a Soros-hálózat vonzásában” című cikkében azt írja, „Schiffer András is a Védegylet oszlopos tagja volt, mindamellett a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) munkatársa és az LMP alapító tagja. A liberális Védegylet mögött már bizonyítottan Soros György áll, aki 2006-ban a magyarországi választási kampány kezdete előtt 43,5 milliárd forintos extra adományt nyújtott az általa alapított szellemi kiképzőközpontnak, a budapesti Közép-európai Egyetemnek (CEU).”

A HVG vette észre, hogy Schiffer Facebookon reagált a vádakra, és egyetlen mondattal zúzott be egy hatalmasat. Mint írja, bizonyára véletlenül maradhatott ki a cikbből az alábbi információ:

Igen, 1996–2008 között dolgoztam a TASZ-nak (ennyit a leleplezésről). Ennek keretében, a TASZ akkori ügyvivői testületi döntése alapján, vállaltam el pl. 2007 decemberében Orbán Viktor képviseletét is. Amióta internet van, nyilvános, hogy a TASZ Soros-támogatásokat kapott és kap. Tehát, igen, Magyarország jelenlegi miniszterelnökét Soros-pénzből képviseltem.”

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Akkor még rászorult volt a kedves vezető, de majd kíváncsi leszek, hogy a jelenlegi megtakarítása mire lesz elég a jövőben, ha a TASZ nem fogja képviselni...

:D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
És azt felejtik el még akik a civil szervezetekben az ellenséget látják, hogy ezek a szervezetek nem fideszes kormányok alatt is működtek és kritikusak voltak azokkal a kormányokkal is.
kereső
@human: csak akkoriban még demokrácia volt,mégha döcögős is.Most meg...?
human
@kereső: Nem mondanám demokráciának azt sem. Egy 100-as skálán tálán 60 volt. Való igaz, a mostani meg 20. A szocik alatt nem állták a fideszesek útját kopaszok a választási irodánál. Több népszavazást is tudott a fidesz tartani 8 év alatt. Fidesz 8 éves hatalma alatt egyet sem tudott tartani az ellenzék.
Demokráciát legfeljebb az tapasztalhatott aki olyan országban élt, ahol egy képviselő már akkor lemondott mikor kiderült, hogy a fürdőszobáját költségtérítésből újította fel. A demokráciában vannak fékek és ellensúlyok, vannak független hatóságok és a felelősök lemondanak.
Sámannus
Most kezd kirajzolódni milyen szövevényes a keresztapák kapcsolata. Szegény Czeizel elment, nincs aki eligazodik a gecik között.
kukac50
Orbántól ez a Soros gyűlölet kampány a legnagyobb aljasság!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.