12-1 arányban leszavazta az MSZP elnöksége, hogy Fodor Gábor befutó helyet kapjon az MSZP-Párbeszéd közös listáján – tudta meg az atv.hu több vezető MSZP-s forrásból. Fodor Gábor, a Liberálisok elnöke ne kapjon befutó helyet az MSZP-Párbeszéd országos listáján – ezt javasolja a szocialista párt elnöksége. Az egyetlen támogató szavazat Molnár Gyula pártelnöktől származott, aki javasolta Fodor szerepeltetését az MSZP-P közös listán; vele szemben 12-en ellenezték a liberális vezető befutó helyen szerepeltetését. Információink szerint attól nem zárkózik el az elnökség, hogy Fodor Gábort és Bősz Anettet az egyéni körzetükben megtámogatja, de erről még nem született végleges döntés. A testület hétfőn készítette elő az MSZP szombaton esedékes kongresszusát, amelyen döntenek a Párbeszéddel kötendő választási megállapodásról, várhatóan miniszterelnök-jelöltté választják Karácsony Gergelyt, véglegesítik a párt országos listáját és jóváhagyják a Tegyünk igazságot! című választási...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Miért is kapna?! Ő egy tipikus megélhetési politikus, mindig oda csapódik ahol a haszon van, párt nincs mögötte.
RonaGyuri
Azért néha vannak valós képzeteik is

Üdítő kivétel az ellenzék hétköznapi bornírtságai között

Már-már azt kell mondjam, hogy a realitás talajára tévedtek. Ami a magyar politika, de kiemelten a hazai magát ellenzékként megfogalmazók/reklámozók esetében igencsak ritka dolog.
Ahogy arról az atv.hu beszámolt „12-1 arányban leszavazta az MSZP elnöksége, hogy Fodor Gábor befutó helyet kapjon az MSZP-Párbeszéd közös listáján”!
Tudom, tudom elsősorban az un. egyéniben lenne szükség hiteles arcokra, de a listán sem árt ha nem taszítók szerepelnek. Így azt kell mondjam az egyáltalán szerepeltetés sem túl jó ötlet, de ez a döntés (ha igaz) mindenképen jó-irányban mutat.
Túl azokon az apróságokon, hogy
Gabócza vallottan mindmáig igaz barátja Őfeneségének,
az állítólagos pártjának egyetlen hozadéka a neve
ami egyben sokakban taszító is, ráadásul nem árt ennyire rövidtávon legalább nem amnéziásnak lenni.
4éve közös listán bevitték a parlamentbe, ahol az első dolga az volt, hogy megakadályozta, hogy még egy ellenzéki frakció alakulhasson, pedig még választhatott is volna! =))
rohács1926
@RonaGyuri: tegnap, 05:46
"MSZP: Még nem döntöttünk Fodor Gábor befutó helyéről " című cikkhez írtam az alábbi hsz-t:
"Gyurcsány legutóbbi rossz húzásai közül az egyik legrosszabb az volt, amikor Fodort '14-ben bevitte a parlamentbe. Ő már tudja, hogy miért." És hát mi is tudjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.