Az itthoni hivatalos hírközlések alapján az a képzet alakulhat ki bennünk, hogy Magyarország már az európai politikában is vezető szerepet játszik. Az itthoni hivatalos hírközlések alapján az a képzet alakulhat ki bennünk, hogy Magyarország már az európai politikában is vezető szerepet játszik. Orbán Viktor új hatalmi gócpontot alakított ki a visegrádi országok vezérletével, s a V4-ek már megkerülhetetlenné váltak az Európai Unióban. És amint a különféle közvélemény-kutatások rendre kimutatják, itthon tényleg mindent el lehet hitetni a közvélemény nagyobbik felével.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Valóban megkerülhetetlen, no de átugrani azt könnyű

Őfeneségét már megjelenése is predesztinálta erre a méretes pofonra

Bár véres rongyként próbálják hordozni, hogy lám-lám, de valójában csak röhejesek, ahogy a belga ME minapi kijelentését próbálják átértelmezni. Bár a dologban kétség kívül van ráció, különösen a mondatnak azon részében, hogy „ha kell, akkor kihagyják a döntésből a V4-eket”!
Nos a dolog úgy áll, hogy helytálló a Népszava publicistájának indítása, hogy „Az itthoni hivatalos hírközlések alapján az a képzet alakulhat ki bennünk, hogy Magyarország már az európai politikában is vezető szerepet játszik. Orbán Viktor új hatalmi gócpontot alakított ki a visegrádi országok vezérletével, s a V4-ek már megkerülhetetlenné váltak az Európai Unióban. ”. Persze a dolog úgy áll, hogy Őfenesége vezérletével a V4-eseket kihasználva, de ezt most hagyjuk.
Maradjunk a megkerülhetetlenségnél. Nos nézzünk rá erre a dagadt törpére, hát nem egyértelmű, hogy valami ilyenről szól a népi mondás: Könnyebb átugrani, mint megkerülni! =))
justhpeter
@RonaGyuri: Többek között ezért is akar még az idén minden EU-s pénz besöpörni. A kérdés csak az, mi lesz a hattyúdala után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.