A professzor szerint a támogatások mintegy kétharmadából a politikai maffia gazdasági hátországát finanszírozták. A Népszavának Inotai András azt mondja, Orbán Viktor állításával ellentétben az ország egyáltalán nem állt saját lábára, hiszen nettó 23 milliárd eurót kapunk az EU-tól. Az MTA Világgazdasági Kutatóintézetének volt igazgatója szerint az uniós pénz jelentős része a költségvetésen keresztül jut el a nyertesekhez, így levonható az a következtetés, hogy a magyar költségvetés 3 százalék alatti hiánya addig tartható, amíg uniós pénzek érkeznek. E források nélkül össze is omolhat a költségvetés, vagy olyan mértékű megszorításokat kell végrehajtani, hogy az felérne azzal, mintha mindkét saját lábunkat amputálnák, amiken állítólag állunk. A magyar gazdaság alapvetően függ az uniós forrásoktól, miközben számolni kell azzal, hogy ezek a pénzek sem jönnek örökké. Az elmúlt 10 év páratlan modernizációs lehetőségét tudatosan tették tönkre. A Fideszt történelmi felelősség...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Orbán tudatosan azt sugallja, hogy ő és a családja a törvények felett állnak, beleértve a politikai családját a Fideszt is ! Ezzel képesek arra, hogy megnyomorítsanak egy generációt!
justhpeter
@Manhattan: Ezért kell másra szavazni áprilisban. Oszt' Jónapot !
silber13
A másra szavazás szerintem még kevés, a csúti elmebeteg szélhámos a hatalomért , annak megtartása érdekében mindenre képes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.