Az üzlet, az üzlet!

A Pest megyei kettes választókerületi fórumon, amit a Közös Ország Mozgalom szervezett, Tóth Zoltán, az MSZP és a DK jelöltje azt mondta, ők már több helyen visszaléptek, a 106-ból jelenleg 46 jelöltjük van, az MSZP-vel koordinálnak, de ha a pártvezetők úgy állapodnak meg, ő itt is kész visszalépni az LMP miniszterelnök-jelöltjének javára és kampányolni is mellette.

Na, erre Szél Bernadett mit lép?

Azzal a feltétellel, ha a visszalépés kölcsönös.

Szél egyelőre annyit mondott: nem választási technikákról kell beszélni, hanem meg kell mutatni Orbánnak, hogy van ellenfele és kihívója.

(hvg.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Kovács Tamás

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nos béla...nem érzem bernike válaszában a hajlandóságot...talán már az idei posványosi dzsembori jár az eszében!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Béla333:
Nem óhajtok veled vitatkozni, de néhány dolgot figyelembe vehetnél mielőtt mindenkit dehonesztáló jelzőkkel illetsz, senki nem "mocskolódik" itt rajtad kívül!
Én még Durbinccsal is tudok beszélni, de veled nem.

1. Olvasd már el a Propeller címét, miről beszélünk! Maradj a témánál, ha nehezedre esik, akkor is.
2. Nem én hoztam ide a Mandinert, mint objektív hírforrást. Cáfolatul nyilván azt kell felhoznom, ami talán számodra is bizonyíték!
3. A harmadik hivatkozásod a Reflektor blog, amit remélem nem kell részleteznem, hogy ki tartja fenn.
4. Remélem még te is tudod, hogy a G-nap előtt kinek az érdekét szolgálta a Hír TV és az MNO.
5. Ha az Indexre hivatkozol, jelöld meg azt is melyik blogot citálod.
kereső
@Béla333: mindenki látja Béla, de Te és a pártod válogatás nélkül mocskoltok,sároztok be mindenkit, akinek egy picit valami köze volt az elmult 27 év poltikájához, kivéve természetesen azokat, akik, ma már az lmp-ben politizálnak,vagy szövetségesek.Megmondtam,már számtalanszor,hogy no name blogok "szakértői" értekezéseket ne is irj nekem,mert lehet,hogy tartalmaznak igazságokat nyomokban, de nem relevánsak.Ezek azért ,nem egy oknyomozás eredményei.Ne hozz nekem ide több ilyet,főleg úgy ne,hogy ugyanattól a blogtól származó másféle információt Te se fogadod el./Bencemacska!!/
Béla333
@kereső: 13.08
Senkit nem mocskol az LMP! Válaszol a mocskolódásra, de ők nem kezdenek sárdobálásba.
Egyszer már kértelek, hogy mutass egy olyan esetet, amikor az LMP kezdett egy olyan mocskolódásba, amit állítasz, mondjuk ebben az évben! A múltkor sem hoztál ilyet!
A korábbi korrupciós ügyekről nincs bírósági ítélet, mert egy olyan országban élünk, ahol még vizsgálat sem indul a politikai "elit" bűnei ellen.
De azért számos oknyomozó anyag jelent meg az MSZP (DK) és a Fidesz politikusainak a bűncselekményeiről, összejátszásairól.
Ezeket ugyanúgy be fogom idézni, ahogy eddig is tettem, nem érdekel, hogy te kit és melyiket tartod hitelesnek.
A Strabag féle kenőpénzekről, a Gripen kenőpénzről, az Alstom, a 4-es metró, az autópálya felülszámlázásokról számos anyag van a neten, aki nem akarja a fejét a homokba dugni az utána is tud nézni.
Béla333
@bencemacska: 11.58
1./ Eddig is és ezútán is gyakran előfordul, hogy a kommentek iránya eltér a cikk eredeti témájától.
2./ Az hogy egy egetverő nagy korrupciós ügy (Virágok és Madarak) kapcsán melyik hírportál cikkét idézem, az attól is függ, hogy a gugli melyiket dobja fel az elsők között.
Mindenesetre ha ugyanazt írja le több portál is, akkor talán felesleges az ellehetetlenítésén fáradoznod, pláne hogy mind ugyanazt a történetet irja le.
3./ Hogy ebbe a sorba a Reflektor is beletartozik? Istenem! Ha szó nélkül hagyod, (márpedig olyat nem olvastam, hogy ezzel gondod lenne) hogy pl. a Nyugatifény blog (idézet tőled: "... amit remélem nem kell részleteznem, hogy ki tartja fenn.") írásai rendszeresen jelenjenek meg itt a Propin, akkor a Reflektor is belefér, szerintem.
4./ Az Index egyes blogjait ugyanúgy idézem ide, ahogy az összes többi cikket is szoktam, semmiféle manipuláció nincs benne.

Egy szó mint száz: nem haragszom meg, ha a Durbinccsal többet foglalkozol, mint velem! Egészségedre!
kereső
@Béla333: na ezért "nem lesz béke az olajfák tövében". Hajtod a magadét, a másik véleményét teljességgel figyelmen kivül hagyva.Ez a hajthatatlanság jellemzi az lmp.-t. Tényleg "egyszinűek" leszünk,orbán óhaja szerint.Ami meg az lmp.programját illeti ,ne hidd ,hogy nem olvastam már azelőtt,hohy ide hoztad volna.Szép. Egy nagy baj van vele, hogy majd szépen ki lehet rakni a pártiroda falára, vagy egy vitrinbe, és időnként vágyakozva sóhajtva ránézni, megvan-e még, vagy esetleg újat kell irni.Pedig de szép is lett volna!
Béla333
@kereső: 14.16
Nagyon tévedsz, ha úgy gondolod, hogy az LMP-vel szúrsz ki, ha a sok "demokratikus ellenzék"-i mocskolódás miatt nem úgy fog április 8-án szerepelni, ahogy szerepelhetne.
Persze közvetlenül nekik sem lesz öröm, ha nem szereznek annyi támogatást, amennyit a programjuk ér, de akivel igazán kiszúrsz, kiszúrtok az az ország.
Meggyőződésem, hogy az LMP programja tudná az országot ebből a zsákutcából kivezetni, ha kellő támogatása lenne hozzá.
Ha sikerrel jártok és a sok okosságotok miatt marad a Fidesz, ne adj Isten még 2/3 is lesz, akkor meg valószínűleg én is az újabb népvándorlási hullám keretében keresek egy élhetőbb országot. Nektek meg itt marad az MSZP meg a DK! B+!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.