Bírósági úton támadta meg a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció rá vonatkozó pontját Ahmed H.

A férfi a Rogán Antal által vezetett Miniszterelnöki Kabinetiroda ellen nyújtott be keresetet a Fővárosi Törvényszékhez még december 28-án jó hírnév megsértése miatt.

A Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció 5. kérdésében ugyanis ez szerepelt: „Egy másik Soros-szervezet, az Amnesty International többször is követelte annak az Ahmed H.-nak a szabadon bocsátását, aki kövekkel támadt a határt védő magyar rendőrökre, és ezért elítélték.”

A keresetben a férfi azt kifogásolta, hogy ügyében jogerős ítélet nem született, mivel a Szegedi Ítélőtábla megismételt elsőfokú eljárást rendelt el 2017. június 15-én.

Ahmed H. beperelte Rogán minisztériumát

A Magyar Idők  információi szerint Ahmed H. keresetét a bíróság idézés nélkül utasította el január 22-én, mivel a keresetlevél nem tartalmazta a felperes lakóhelyét, sem a bírósághoz intézett határozott kereseti kérelmet. A hibák javítása után, vélhetőleg ismét benyújtják a keresetet.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó/Kelemen Zoltán Gergely

(Magyar Idők)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@Pálinkás Pál: Normális ember nem akarja, hogy Orbánékat felkössék. Én sem akarom. Az életfogytiglani kényszermunka teljes vagyonelkobzással teljesen megfelel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@Pálinkás Pál: Normális ember nem akarja, hogy Orbánékat felkössék. Én sem akarom. Az életfogytiglani kényszermunka teljes vagyonelkobzással teljesen megfelel.
Aki Én
@1magyar: @Pálinkás Pál: Martin Niemöller:

Mikor a nácik elvitték a kommunistákat,
csendben maradtam,
hisz nem voltam kommunista.
Amikor a szakszervezeti tagokat vitték el,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szakszervezeti tag.
Amikor a szocialistákat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam szocialista.
Amikor a zsidókat bezárták,
csendben maradtam,
hisz nem voltam zsidó.
Amikorra engem vittek el,
nem maradt senki,
aki tiltakozhatott volna.

Állandó libsizés, mert van aki nem akar rögtön elevenen koncolni...
Mikor törvényekről, jogokról beszéltek, gyakran elfelejtitek az alapvető emberi jogokat. Olyan is van. Ez nem statáriális bíróság ha jól tudom.
1magyar
@Aki Én: Ilyen hasonlatom nekem is lenne, amikor kizsigerelték a fizikai munkásokat csendben maradtál hisz nem voltál az, amikor kizsigerelték az irodai dolgozókat csendben maradtál hisz nem voltál az, amikor kizsigerelték a közszolgálati dolgozókat csendben maradtál hisz nem voltál az. Ezeket a pénzeket kivitték a multik, hogy később visszaadják az afrikai bevándorlóknak, csendben maradtál mert neked még volt amit felelős vezetőként kaptál, de amikor a tiédet vitték akkorra már nem marad senki aki megvédett volna.
Aki Én
@1magyar: ..multik??, Szerinted ki tömi a zsebüket? Szerinted orbánék mennyit adnak nekik?
Ennyi idő után azt is megérthetnéd már, hogy -S E N K I- nem akar bevándorlókat!!!
1magyar
@Aki Én: De látom, hogy az ellenzék is meghátrál a migránssimogatásból, mert félnek,hogy még a parlamentbe se jutnak be.
Sőt már a banya is csendben van, kezdenek megvilágosodni mi lesz ennek a vége.
1bitang
@1magyar: Milyen multik (vitték ki a pénzt)? Azok a nagy autóipari cégek, akik a magyar GDP jelentős részét termelik ki? Ha egy ilyen cég leáll (szabadság, felújítás stb.) a statisztikai hivatal szerint (is) csökken a GDP. Az áruházláncok többsége már nem kapja azt az adókedvezményt, amit kezdetben kapott, ma már pontosan úgy adózik (... keményen, vastagon ...) , mint a legechtébb magyarosch cég. Akiknek a dolgozói magasabb bér után fizetik az SZJA-t, mint (pölö) a CBA dolgozói. Azért még azt is megkérdezném, hogy a MAGYAR cégek (OTP, MOL) külföldi vállalatai hová viszi a profitot? A USA-ba, vagy Svájcba? Vagy nekijük nincs is profitjuk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.