Hamis okiratok megszerzésében segíthetett ukrán magánszemélyeket az a két kormányhivatali alkalmazott, akiket január 24-én nagy létszámú, golyóálló mellényekkel is felszerelt rendőri egységek vettek őrizetbe – másik két magyar magánszemély társaságában – Hajdúdorogon – értesült a Magyar Nemzet.

A lap érdeklődésére kiderült, hogy az ügyben nem a Hajdú-Bihar Megyei, hanem a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) járt el.

Kormányhivatalnokokat vertek bilincsbe okirathamisítás – óriási a titkolózás Hajdúdorogon

A Magyar Nemzet a BRFK a nyomozásban érintettek azonosíthatóságának elkerülése miatt csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt vettek őrizetbe négy magyar állampolgárt egy 2017. május 4-én elrendelt nyomozás keretében.

A mintegy nyolcezer lakosú Hajdúdorogon azonban helyi források egy kiterjedtebb bűnözői hálózatot sejtető, szövevényes ügyről tájékoztattak, ami indokolja a nagyszabású rendőri akciót, valamint a városban tapasztalt titkolózást.

Mindenki tud az ügyről, de mi se névvel, se névtelenül nem nyilatkozhatunk semmiről.

(mno.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Meglopták a tolvajokat? Vagy elmaradtak a havi alkotmányos költséggel?
teuton
Nemar! Ki kellene tünteni öket, hiszen csak azt tettek, amit fentröl lattak! PENZERT arultak letelepülest! Csak sajnos kicsiben es bizonyara semmit sem csorgattak vissza a megfelelö helyre, ezert büntetendö... Bezzeg milliokert arulni betelepülest bünözöknek, a penzt pedig külföldi off-shore cegek szamlajara fizetve, az normalis...
kukac50
Már éppen ideje volt,hogy vizsgálják miért kaphattak 200- 300 ezer forintos nyugdíjat akik soha nem éltek dolgoztak itt! Akik itt dolgoztak munkába megrokkantak azoknak meg 28ezer .s 40 ezer forint közötti nyugdíj jár ez nem igazságos eljárás sem az Ukránokkal sem a Magyarokkal.
Legyen vizsgálat de igazságos!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.