Lélekgyógyászoktól vár segítséget a Figyelő újságírója. Azért fohászkodik, hogy állítsák meg kollégájukat, Vekerdy Tamást és vessenek véget a diktatúra-hakninak. A zsurnaliszta diagnosztizálta is az oktatási rendszert leghangosabban kritizáló pszichológust.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A Figyelő (mondom Figyelő) küldi lélekgyógyászhoz a Vekerdyt.
Ez tényleg marha jó. Ez már a Hírcsárdába se férhetne be. Ez már Figyelő, Bors, Story, Ripost, Lokál vagy már éppen Figyelő szint. Ott is jelent meg.
Csizmás Kond
...vagyis hogy a közösségben van az erő...ez igaz csak nem a mai állapotban, mert ma azt amit baloldali közösségnek neveznek egy egyéniskedő egyedi hasznon alapuló lecsó, akik csak azért nevezik közösségnek magukat mert együtt próbálkoznak jóllakni, és hasznot kikaparni saját maguknak.
nezelodo
Valaki mást kellene agykurkászhoz küldeni, de az ajtót is rá kellene hegeszteni, nehogy kiengedjék és kárt tegyen bennünk.
karma1
Dehat kancsimarcsi ujsagjaban megis milyen cikkek jelenjenek meg? Mert ez pont beleillik az agyatlan megnyilvanulasaiba...
(Eppen lejaratta magat nyugaton egy nyilatkozataval)
advocat
Miért? Nem lehet valakinek kifogása a magyar oktatási rendszer(?) miatt? Az egypárt rendszer elmúlt. De jön a következő, csak várjuk ki április 8-át.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.