Magyarország nem lesz bevándorlóország, soha nem fogadott be és nem is fog befogadni illegális bevándorlókat – jelentette ki Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter Pozsonyban, azon a sajtótájékoztatón, amit Ivan Korcok, szlovák külügyi államtitkárral tartottak kedden.

Szijjártó: Magyarország soha nem fogadott be és nem is fog befogadni illegális bevándorlókat

Szijjártó Péter beszédet mond Magyarország pozsonyi nagykövetsége új épületének átadásán 2018. február 6-án. A nagykövetség mellett a magyar intézetnek, a konzulátusnak és a gazdasági képviseletnek is helyet adó külképviseleti épület kétéves projekt eredményeként készült el, és Magyarország első ilyen nagykövetségi komplexuma. MTI Fotó: Krizsán Csaba

A magyar diplomácia vezetője ezzel Charles Michel belga kormányfő azon hétvégi kijelentésére reagált, amely szerint "ultimátumot adtak a szolidaritást elutasító" visegrádi országoknak, hogy amennyiben június végéig nem sikerül konszenzusra jutni az uniós tagállami kormányokat tömörítő tanácsban, akkor nélkülük, minősített többségi szavazással fogják elfogadni a tervezett reformokat.

Szijjártó Péter megdöbbentőnek és elfogadhatatlannak nevezte Charles Michel kijelentését, amit mint leplezetlen kényszerítést, határozottan visszautasított.

Leszögezte:

Magyarország soha nem fogadott be és nem is fog befogadni illegális bevándorlókat, függetlenül attól, hogy milyen nyomás lesz ez irányban a határokon vagy Brüsszel részéről.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Csak jól fizető kötvényeseket! Szijjártó! Te olyan hiteles vagy, mint egy piaci rugós mérleg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
Előbb-utóbb Fidesz eltűnik a magyar közéletből azt, hogy majd az utána következő kormány milyen menekült politikát folytat majd, nem tudni.

Egy komoly politikus, politikai kérdésekben soha nem mondhatja, hogy soha. Akkor pláne nem,
ha saját pártját Magyarországgal azonosítja.
A Fidesz nem egyenlő Magyarországgal, ezért csak a pártja nevében nyilatkozzon, ne pedig az országéban.
quadrocopter
Miután már beengedték az illegálisokat, attól kezdve nem illegálisok, ezért ugatnak állandóan az illegálisokról!
wagabund
..."Szijjártó: Magyarország soha nem fogadott be és nem is fog befogadni illegális bevándorlókat".

Ez a mondat úgy lenne hiteles, ha a miniszter úr felemelné az egyik kezecskéjét, aztán a kisujjacskáját görbítve azt mondaná bele a kamerába, hogy... "így görbüljek meg, ha hazudok"..

na, az már hihető...de így?
tudode
Nagyon KEVESEN TARTANAK GYERTYÁT, hogy mit KOTYVASZTANAK a KAMÉLEON boszorkánykonyhájában, kígyót, békát, hernyót, ki tudja mit!
.
De az tuti, hogy NEM BÉGETHETNÉNEK, rókázhatnának BAROMSÁGOKAT a PÁRT "ALAPTÖRVÉNYÜK" nélkül az ORSZÁG asztalára akár PERCENKÉNT is azok, AKIK SOHA NEM VOLTAK, NEM LESZNEK virtuálisan GAZDAGOK!!
.
Azért EGÉSZ JÓL ELÉLDÖGÉLNEK a migráncsok csontvázán is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.