Csenger-Zalán Zsoltot egy vitára várta Budakeszi többi képviselőjelöltje. Ő inkább elment a nyugdíjas barátaival beszélgetni, mert szerinte a valódi problémákat kell meghallgatni. Minden jel szerint ez lesz az a kampány, ahol a Fidesz politikusai egyáltán nem fognak kiállni vitára ellenzéki képviselőkkel. Abban nincs újdonság, hogy Orbán nem ad lehetőséget ellenfeleinek, 2010-ben és 2014-ben sem volt már miniszterelnök-jelölti vita, így aztán a legendás 2006-os Gyurcsány-Orbán volt az utolsó klasszikus. A főnököt pedig utánozzák a mezei fideszesek. A tegnapi budakeszi fórumot kihagyó fideszes jelölt, Csenger-Zalán Zsolt szerencsére tökéletes posztban magyarázat el a demokrácia működését, amit innentől használhat a többi fideszes is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
@Shikari: 15:32
"...mert a libsi eszme a nácizmus jelenlegi formája."
Ha megkérhetlek, légyszíves, ennek a megállapításnak a magyarázatát írd le. Nem értem, hogy milyen azonosság lehet a liberalizmus és a nácizmus (fasizmus) között.
Béla333
@Shikari: 15.41
Érdekes! A sok hülye akadémikus, tudós nem tudja, hogy mi az igazság, ugyanis ők meg ezt írják:

"A liberalizmus, más néven szabadelvűség, a szabadságot jelentő liberty szó után alapvetően a személyes szabadságon és törvény előtti egyenlőségen alapul, vagyis a szabad gondolatok széles spektrumát jelentő eszmerendszer, melyek közös vonása, hogy az egyén szabadságát jelölik meg mint legfontosabb politikai célt."
hu.wikipedia.org/wiki/Liberalizmus

De nyilván te látod jól! Meg a Németh Szilárd!
Nessy
@Béla333: Béla! Ne strapáld magad! Még ha elolvasnák is, a szövegértéssel némi gondok adódnak, amennyiben nem Orbán és a szóvivők mondják!
Béla333
@Nessy: 15.49
Tanulni...tanulni...tanulni!
Ha elgondolkodik, vagy utánanéz az olyan szavaknak, ami tök ismeretlen a számára, az már fél siker!
Ugymint: "szabadelvűség", "személyes szabadság", "Törvény előtti egyenlőség", "szabad gondolatok", stb.
Nem várok gyors sikert...
Nessy
@Béla333: Tudod, én is kisérleteztem, hogy leírtam a "liberális" és az "illiberális" fogalmak jelentését, de felesleges energia pocsékolás volt.
Lepényleső
...s a jövő a nyugdíjasoké (Április 7-ig),aztán mehetnek a sutba ők is? A kárpát medence már
régen nem a nemzetek olvasztótégelye,hanem a moslékok,hazugok,csalók,rablók gyűjtőhelye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.