Az MSZP sajnálattal veszi tudomásul Hiesz György gyöngyösi polgármester "váratlan bejelentését", hogy visszalép az országgyűlési képviselői jelöléstől, nem indul a körzetben és kilép az MSZP-ből.

Az ellenzéki párt keddi, MTI-hez eljuttatott közleményében a polgármesternek városvezetői munkájához sikereket, magánéletében pedig sok boldogságot és jó egészséget kívánt.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, a heol.hu beszámolója szerint Hiesz György sajtótájékoztatón jelentette be visszalépését.

Azzal indokolt:

Mikor elvállaltam a felkérést a jelölésre, és most is, amikor visszalépek, akkor is azt mondtam, hogy nekem csak egy fontos van, a város szolgálata, ennek a hivatásnak a maximális ellátása, és így talán sokkal többet tudok Gyöngyösnek tenni, szolgálni azzal, hogy ezt a kampányt most nem csinálom végig.

Hiesz György 2002 és 2010 között volt először a város polgármestere, majd 2014-ben ismét őt választották meg. A Heves megyei város vezetőjének jelöltségét még Botka László, az MSZP volt miniszterelnök-jelöltje jelentette be tavaly augusztusban.

Az MTI telefonon kereste a polgármestert, de kedd délutánig nem érte el.

Forrás: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na ez a gyöngyösi polgi is beláthatja, akinek ilyen barátai vannak a pártjában, annak már nincs is szüksége ellenségre!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Szégyen a möszöpöre nézve!!!Még ha értelmes embert indítana , de pont a pumuklit???fityfaszos geci!!!
Eladott Ország
@kereső: Azért Puch Lacika nem egy elveszett ember. Erre szokták mondani, hogy érdemes volt dolgozni. 444.hu/2017/01/19/luxusjachtja-van-az-egykori-mszp-penztarnok-puch-laszlo-csaladjanak-horvatorszagban
A 2004-ben épített, piaci becslések szerint akár 80 millió forintot is érő katamaránnal egy kisebb társaság kényelmes körülmények között vitorlázhat az Adrián. A 7 méter széles és 13 méter hosszú hajón négy darab kétszemélyes kabin van, mindegyik külön fürdőszobával ellátva. Ez egy szaros vitorlás katamarán 80 milka, ahogy a cikk írja, egy közepes családi ház Budaörsön, azért mégsem egy stadion a kerti retyónál!
pécsi
Tocsik kezdte az MSZMP pénztár feltöltését .Azóta mindenki követi a módszert.Egál!
nezelodo
Na ez a gyöngyösi polgi is beláthatja, akinek ilyen barátai vannak a pártjában, annak már nincs is szüksége ellenségre!
kereső
@Eladott Ország: van ott még több is.Az mszp."romlása" ezeknek köszönhető.A puch-nak,bajának,szekeres imrének,-és hát nem egyedül voltakSokan! Aztán-mindig azt csinálták ki, aki küzdött ellenük.Megérdemlik,hogy végleges büntetésüket megkapják.Csak azokat a tisztességeseket sajnálom!,mert azért vannak még az mszp.-ben is ,akik most ott maradnak,azért mert kitartottak/kitartanak a baloldali elveik mellet.És ,hát ki kell mondani,hogy a mai baloldaliságnak nincs pártja ma Magyarországon.Sem a dk.-,sem az lmp nem baloldali párt.Az mszp. meg elvesztette a jogot arra/ legalábbis az én szemeben/,hogy az legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.