A Nézőpont Intézet készített egy alkalmazást, amelynek segítségével megtudhatjuk, hogy melyik párt áll hozzánk a legközelebb.

A Nézőpont Intézet kutatási igazgatója az InfoRádiónak elmondta, hogy a partkereso.hu oldalon 32 kérdésre kell válaszolni, gazdaság, társadalom, állam és nemzet, illetve bevándorlás témakörében.

Címlapkép: MTI Fotó/Bruzák Noémi

(Infostart)

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ha nem írták volna ki ,akkoris rájöttem volna hogy valami fideszcsürhe kreálta...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
troll5
"... Ön inkább egyetért vagy inkább nem ért egyet ezzel az állítással?"
5 válaszlehetőségből 2-t emel ki a kérdések végén! Inkább sugallja...
Pálinkás Pál
Ha nem írták volna ki ,akkoris rájöttem volna hogy valami fideszcsürhe kreálta...
Nessy
Nemzeti konzultáció új köntösben? Egy társkereső oldal nem ilyen kiváncsi.
cs.n.
Hülyeség, a második kérdésnél abbahagytam, mert nyilván így megy végig az egész.
JAJMÁR
Vicces, amikor egy kérdőívből akarják nekem megmondani, hogy én milyen vagyok :)
cs.n.
Megjegyzés a módszertan végén:

"A Pártkereső kérdőívét minden mérhető támogatottsággal rendelkező pártnak elküldtük. A DK, az MSZP, a Párbeszéd, az LMP és a Jobbik nem kívántak válaszolni a kérdésekre, ezért az ő válaszaikat a pártprogramokból és különböző vezető politikusaik megnyilvánulásaiból, a párt vélhető álláspontja alapján állapítottuk meg. "

Vagyis kábé csak fideszék válaszoltak, a többi pártét meg nézőponték ollózták össze innen-onnan, hogy vélhetően mit válaszolnának. Sok értelme van ennek így.
Macskaszem
Mint tudjuk, a nézőpont intézetnél fidesz szemszögből történik a nézés, tehát mindegy mit válaszolsz a kérdésre, a végén megtudod hol a helyed, masszív fidesz szavazó vagy, csak eddig nem tudtál róla. Majd ők megmondják neked, ne gondolkozzál ezen.
lópicigáspár
Mit mondjak, én végignyomtam. Az biztos, hogy egyértelmű fidesznyik munka, viszont a végeredményt halál pontosan eltalálták! :)
Nessy
Ez az a szint, "válassz egy képet, és sok mindent elárul rólad" .
Az ember választ, elolvassa, és vagy hiszi, vagy nem, nem is szánják másnak, csak szórakoztatásnak.
nevemnick
@lópicigáspár: nálam is. Nem vagyok fideszes. :D :D
ittott
igen vakard meg a segged, megmondjuk milyen vagy

1 balos, ha bal kézzel
2 jobbos, ha jobb kézzel
3 fideszes, ha kinyalatod
quadrocopter
Szigorúan irányított válasz lehetőségek és csonka kérdések, elhallgatva a mögöttes sumákot!
Szart se ér!
Csizmás Kond
...legtöbben attól rémülnek meg hogy fogalmuk sem volt kicsodák...
Aki Én
@Csizmás Kond: De azt tudjuk, hogy te ki vagy...
Hellcat
Akárhogy töltöd ki azt írja a végén, hogy szavazz a fideszre mert Soros :D
Csizmás Kond
@Aki Én: ...az jó...de nálad még az anyád sem tudja ki vagy...
Aki Én
,,8/32 - Helyesek azok a gazdaságpolitikai törekvések, melyek megerősítik az állam szerepét a magyar közműszektorban, a stratégiai iparágakban és a bankrendszerben. Ön inkább egyetértene vagy inkább nem értene egyet ezzel a állítással?"
Alapvetően ezzel egyetérthetnék,de nem egy ilyen kormánynál.
Felesleges időtöltés. Attól, hogy mondjuk nem támogatom a bevándorlást, meg szeretném megtartani a szuverenitásunkat, nem vagyok fideszes. NA ezért sem lehet messzemenő következtetéseket levonni egy hasonló témájú népszavazásból, vagy konzultációból. Mondjuk az már beszédesebb, hogy az ilyenek érvénytelenek és a többség be sem száll ebbe a hazug színjátékba. Az meg vicces, mikor ezeket lobogtatva beszél páratlan összefogásról a nemzeti-vajda, mikor példátlan siker egy megbukott, érvénytelen népszavazás.
Aki Én
@Csizmás Kond: ...de a te anyád tudja...
CsipkeRózsa
Úgy értékeljétek, hogy a mi pénzünkből készítik a felmérést.
szep napot
Nekem a Ketfarku Kutyapartot nevezte meg. Ezert most rajuk szavazok.
Borsodi
@Hellcat: Igen én nem Sorosozok de hallgatok a fideszre.volt mszp majd fidesz most a jobbik a soros adok egy esélyt nekik.
ittott
Ez is a manipuláció eszköze. akár oda is írhatták volna: "éjjen a fidess"
Hellcat
@Borsodi: Betyársereges profilképpel nem is csodálom...
Borsodi
@Hellcat: Nem is tagadom egyértelmű,hogy rájuk fogok szavazni! De ha nem lenne semmi esélyük bármelyik pártra voksolnék csak bukjon meg Orbán!
cikicakk55
@Borsodi: Ez a lényeg
Menjen el mindenki szavazni,és aki nem akarja a Fideszt,de megérti,hogy ez az egyetlen esélyünk vér és harc nélkül elzavarni a diktátort,szavasszon a kétfarkura, érvényes szavazatokkal tudjuk csak elzavarni. A Kétfarku bejegyzett párt. A szavazatod érvényes lesz. Ne féljetek Ök nem akarnak kormányra kerülni. Ők csak a Fideszt bosszantják és zavarják össze. A jobbiknál nehéz Vonát a Náci kijelentései miatt komolyan venni. Túl sok kétes dolog van a múltjában ahhoz,hogy egy kizsigerelt,több millió koldus országát rábízni. Ő is tudja,hogy ha az ígéreteit komolyan is gondolja,üres államkasszával nem tud segíteni sem rokkanton,sem nyugdíjason,tanárokon,egészségügyön. Semmit nem tud addig tenni,még Rogány,Habony,Lázár, Kuszaszem,Tiborc, és ezek családjaitól vissza nem szerzik a milliárdokat. Orbánt azért nem írtam,mert az Ő milliárdjai az asszony és a gyerekek nevén van. Mészáros meg csak egy nincstelen Pali madár. Addig az övé még aláírja. Semmihez nem ért,milliárdot érő úzletekkel nem fogják elhalmozni.
human
Majd pont egy fideszes cégtől várom el, hogy megmondja milyen párt való nekem. Szkeptikus vagyok a dolog objektivitását tekintve.
Borsodi
@cikicakk55: Ez így van ahogy irod,csak abban tévedsz,hogy a kutyapárt leválthatja Orbánt Nem össze vissza kell szavazni mondva csinált pártokra,hanem arra aki a legesélyesebb az pedig a jobbik,de szerintem neki is koalícióra kell lépni valamelyik párttal. talán Lmp. különben marad a fidesz!
Hellcat
@Borsodi: Ezzel egyet tudok érteni :) Csak úgy lehet megbuktatni ezt a gecit ha elmegyünk szavazni...sajnos a részvételi arányok botrányosan rosszak viszont.
cikicakk55
@Borsodi: Pont azt írtam,hogy a kétfarkú nem akar kormányra kerülni. Azoknal javaslom,hogy rájuk szavazzanak,akik nem akarna elmenni szavazni,mert nem tudják ki lenne jobb a FideSSnél.( szerintem náluk bár ki). Viszont csak akkor van esély a leváltásukra,ha a bizonytalanok is szavaznak. Én 62 éves vagyok. Fél életem a Kádár rendszerben éltem le. Sokkal boldogabb és nyugodtabb életünk volt. Az elmúlt 28 évben megtapasztaltam a különböző pártok felfogását. Már nem tudok hinni egyiknek sem. Annyi tudok tenni,hogy elmegyek szavazni,de a kétfarkura. Majd a nálam okosabbak döntenek. Lényeg,hogy egy szavazattal több Orbánék ellen. Nem csak az a lényeg,hogy mennyien szavaznak rá,hanem az is mennyien nem rá.
Borsodi
@Hellcat: Minden képen el kell menni,összefogva meggondoltan a legesélyesebbre kell szavazni,különben az agyhalott pénzünkön élősködők tábora marad.És az eddig rabszolga ként élő Borsodiak menekültek lehetnek a saját országukban.Mert ami Ózd és térségében van a cigányok miatt, Somsály gettó,Csikágó Putnok Ózd fekete város Sajóvelezden elvétve van fehér ember ezeken a helyeken az embereknek nincs nyugalmuk nem foci pályákra kerékpár út uszodára van szükség rendőrségre, nem autókat nőket bámuló beszariakra akiket a cigány elzavar.Jól megfizettet magyar Rendőrökre akiket véd a törvény! Halálbüntetés visszaállítása aki ez ellen van költözzön a családjával erre a környékre.
evacica
Mi köze hozzá! Nyalja az Orbán hátsóját! Egészségére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.