Sikkasztás gyanúja miatt köröznek egy postást, aki kézbesítendő küldeményekkel és készpénzzel tűnt el a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírcsaholyban kedden – közölte a rendőrség szerdán a honlapján.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a postai alkalmazottként dolgozó férfi kedden elindult nyírcsaholyi munkahelyéről a kézbesítendő küldeményekkel és készpénzzel, de egyetlen címzettet sem keresett fel a településen. A férfi a szolgálati kerékpárját Mátészalkán, egy dohánybolt előtt hátrahagyta, és a rábízott készpénzzel ismeretlen helyre távozott.

Eltűnt Szabolcsban egy postás a kézbesítendő küldeményekkel együtt

Fotó: posta.hu

A rendőrség sikkasztás gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki K. Gyula 49 éves paposi lakos ellen. A körözött férfi – akinek fényképét a rendőrség honlapján is közzétették – nagyjából 180 centiméter magas, vékony testalkatú, hajlott testtartású. Utolsó ismert ruházata fekete színű dzseki, piros színű kapucnis pulóver, sötét farmernadrág, fekete bakancs és szintén fekete kötött sapka.

A rendőrség azt kéri, aki látta a férfit, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Mátészalkai Rendőrkapitányságon, telefonon a 06-42-524-600-as hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón, vagy – névtelensége megőrzése mellett – tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán – írta a rendőrség közleményében.

(MTI)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A kézbesítő egy utalványon maximum 100.000 Ft.ig viheti ki. Ki se osszák rá, ha több. Ilyen esetben az ügyfél a postán veheti fel a pénzét, mert csak értesítőt kap róla. Nyugdíj összege korlátlan! Az a kivétel. Mátészalka környékén valószínűleg, nincs nagy keresetű nyugdíjas -így elég balf*sz ötlet volt a postás részéről az eltűnés. Inkább lett volna politikus, mert akkor büntetlenül lophatott volna milliárdokat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
herczeg0210
Ez egy baromság, ugyanis semmit nem vitt el CSAK A PÉNZT! A küldeményeketnem...
nezelodo
@herczeg0210: Lényegre törő volt a marhája! Vajon mit gondolhatott, mire megy azzal az összeggel, ami egyszerre nála lehet? Egyszer csak elő kell bújni, ha máskor nem, akkor, ha elfogy a suska.
herczeg0210
@nezelodo: Sokat nem tudott elvinni az biztos. Ennyiért nem érdemes kockáztatni, milliárdokért, mint a politkusaink már talán...
Equus
@bakcsubakka: Franz Kafka és George Orwell nem mertek ilyen államot álmodni, mint a volt Magyar Köztársaság. A Hivatal határidőre várta az érdemleges választ, ami most vhol a végtelen térben és időben keresi a mindenható Hivatalt.Közben a Hivatal intézkedései járják a maguk útját és a Hatalom erejével érvényesíti is azokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.