A Magyar Liberális Párt azt közölte, semmilyen szerepe nem volt abban, hogy Hiesz György, Gyöngyös szocialista polgármestere kedden visszalépett az országgyűlési képviselőjelöltségtől.

A Liberálisok közleményükben azt írták, hogy

a lépésről ők is a sajtóból értesültek.

Hangsúlyozták, hogy pártjuk, valamint az MSZP és a Párbeszéd között sem az országos listáról, sem az egyéni jelöltekről nem született még megállapodás; a tárgyalások jelenleg is folynak, a döntések csak azután születnek meg, ha ezeknek a végére értnek.

Ahogy azt korábban megírtuk, a heol.hu kedden számolt be Hiesz György sajtótájékoztatójáról, amelyen a polgármester bejelentette, hogy visszalépett a képviselőjelöltségtől, nem indul a körzetben, és kilép az MSZP-ből is.

A városvezető sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott:

Mikor elvállaltam a felkérést a jelölésre, és most is, amikor visszalépek, akkor is azt mondtam, hogy nekem csak egy fontos van, a város szolgálata, ennek a hivatásnak a maximális ellátása, és így talán sokkal többet tudok Gyöngyösnek tenni, szolgálni azzal, hogy ezt a kampányt most nem csinálom végig.

A heol.hu tudósítása szerint a helyi MSZP egykori alapító tagja "meghatottan jelentette be", hogy elhagyja párját, és függetlenként folytatja munkáját, majd a jövő évi polgármesteri választásokon is így szeretné a város érdekeit képviselni.

Én azt a megkezdett munkát szeretném folytatni, amelyet az elmúlt években is próbáltam végigvinni, és nagyon remélem, hogy a csapatban nem lesz változás, de egy korszak lezárult, hosszú idő volt, sok mindennek az elindítója voltam, de van egy szakaszhatár amit már az ember nem akar követni,úgyhogy én maradok a megkezdett munka mellett, és úgy gondolom, csak Gyöngyös számít

- idézte Hiesz Györgyöt a megyei lap.

Hiesz György az MTI-nek később úgy nyilatkozott:

az MSZP vezető személyiségei közül többen nem akarták, hogy induljon.

Arra a kérdésre, hogy Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke indul-e helyette Gyöngyösön, azt mondta, szóba került az ő neve is.

Most már nincs több Botka-jelölt a színen

- értékelt a Heves megyei városvezető.

Kedd este Hiesz György az ATV Egyenes Beszéd című műsorban úgy fogalmazott:

A jelöltségről még egyszerűbb volt lemondania, mert el tudja fogadni, hogy lehetnek ilyen érdekek, a pártból való kilépés azonban érzelmileg jobban megviselte.

Közölte, az gondolkodtatta el a folytatással kapcsolatban, hogy "29 évnyi tisztességes baloldali politizálás után" talán kicsit "több odafigyelést" érdemelt volna szerinte, mint a telefonhívás

- írta meg az atv.hu

Forrás: MTI, heol.hu. atv.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."A Magyar Liberális Párt azt közölte, semmilyen szerepe nem volt "...

...tehát Fodor nyilatkozott...ma hallottam a rádijóból, hogy a (Fodor)pártnak esélye sincs az elnök bejuttatására sem..

még két hónap van hára a sorsdöntő napig...addig lesz még olyan kavarodás, amiről álmodni sem merünk...emberek jönnek-mennek...főleg arra, amerről a sok-sok pénz illata terjeng..(mertugye a pénznek nincs szaga) barátságok szűnnek meg, csak pénz legyen..

:-)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Én meg a mindent elhisz nagypapa vagyok... (Aki ismeri még régről ezt a mesét?!)
dodóka
Ezek túl balfaszok ahhoz, hogy leváltsák ezt a rablóbanda fideszt...
Eladott Ország
Csak azt nem értem , hogy miért kellett kilépnie az MSZP-ből ha hátrébb vonul. A tapasztalatát átadhatná, mint Máté László, 1994-től Boldvai László, majd 1998-tól a közelmúltig Puch László. Puch László, az MSZP pénzügyi zsenije és a munkásosztály élharcosa volt, az ő legkiválóbb tanítványa pedig Simicska Lajos, aki jelenleg plakátfestő.
Béla333
@Eladott Ország: 13.59
"...miért kellett kilépnie..."
Biztos nem akar nagykoalíciót!
wagabund
..."A Magyar Liberális Párt azt közölte, semmilyen szerepe nem volt "...

...tehát Fodor nyilatkozott...ma hallottam a rádijóból, hogy a (Fodor)pártnak esélye sincs az elnök bejuttatására sem..

még két hónap van hára a sorsdöntő napig...addig lesz még olyan kavarodás, amiről álmodni sem merünk...emberek jönnek-mennek...főleg arra, amerről a sok-sok pénz illata terjeng..(mertugye a pénznek nincs szaga) barátságok szűnnek meg, csak pénz legyen..

:-)
Eladott Ország
@Béla333: ma, 14:01; Csak nem azt akarod mondani hogy az MSZP és a fidesz koalícióra lép?
Béla333
@Eladott Ország: 17.22
De! Pontosan azt.
Nem állítom, hogy 100%, hogy így lesz, de szerintem Karácsonyék leválnak a választások után, az MSZP meg végre összeállhat egy búcsúdalra a Fidesszel.
Mindent, minden disznóságot tudnak egymásról, nyilván egymást zsarolják, bizonyítékokkal tartják sakkban egymást. Ez elég erő egy újabb 4 év rablásra!
Az MSZP már évek óta úgy táncol, ahogy a Fidesz fütyül.
Szerintem!
wagabund
@durbincs: nem pont erre gondoltam, de érdekes a megközelítés...mondjuk azért, mert a Munkáspártról nem is hallottam mostanában(vagy nem figyeltem)
Eladott Ország
@Béla333: tegnap, 19:27; Ha ez megtörténne, akkor lenne aztán nagy ribillió/polgárháború. Így is elege van már a jónépnek a politikusok hazudozásából, közpénz rablásából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.