A belga miniszterelnök a hirado.hu értesülése szerint egy lapinterjúban arról beszélt, hogy rövid időn belül mindenképpen át akarják alakítani az unió bevándorlási rendszerét, ha kell, akkor kihagyják a döntésből a V4-eket. Ettől Orbán bepörgött.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
De miért? Hoszen a fidesz messze túlteljesítette a kvótát!!! Annyi migráns engedett be hogy csak na!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Érdekes, hogy amikor nem a nemzeti beteg alkalmazza a minősített többséget, mikor nem ő hivatkozik a többségre, akkor hogy hőbörög.
Plakát-törvény?
Kétharmad helyett egy csalással átverték...
Pálinkás Pál
A probléma az hozzászólók,hogy orbánon rágódtok...és nem azon hogy az unió hozna egy olyan döntést amit igen kevés ember akar itthon...most lehet itt rugózni azon hogy hány migránst engedett be,meg hánynak adott magyar papírokat /kötvényesek/...attól a probléma megmarad...mi az hogy az unió akarja erőszakkal betelepíteni a sáskahadat...ahelyett hogy pofáznának,eljöhetnének hozzánk tanulmányútra...megnézhetnék mennyire sikerült integrálni a cigányokat közel 600 év alatt!!!és ennek tükrében átgondolhatnák ,kell-e Európának másik parazita népcsoport4!!
Aki Én
@Pálinkás Pál: Azt azért látnod kéne, hogy orbán is csak a szektájának adja elő magát, valójában nem múlik rajta semmi, mindent megtesz az eu-nak, amit egyébként korábban maga is aláírt. Harsogta, hogy megvéd minket, megvédi az országot, sőt, Európát.
Beengedte a migránsokat, akik ellen pofázott, népszavaztatott, nemzeti konzultált? Be!
Többet engedett be, mint amiről egyáltalán szó volt? Igen!
Ér bármit a szava, hitele? Nem!
Nagyon tudja mit kell mondani a szektájának, de valójában totál mást tesz.
Ha valakinek, neki jól jött ez a migráns válság. Kizárólag erre építi a propagandáját, a szekta csak erre figyel.
Pálinkás Pál
@Aki Én: Ez mind igaz...tudjuk hogy orbán egy hernyó,és a szavazóbázisa meg debil...de ettől a probléma megmarad...nem kell nekünk újabb cigányféle népcsoport,hasonló kvalitásokkal...de nem baj,lassan majd rájönnek nyugatabbra is..és akkor kezdődnek majd a problémák...komolyan,szerintem a nyugat is arra játszik hogy kineveljen egy új adolfot...mert előbb utóbb elege lesz az embereknek a migránshordából,és saját kezükbe fogják venni a dolgot..
Nessy
@Pálinkás Pál: Számomra a kötvényesek, a kopt keresztények, az egyéb befogadottak ismeretében Orbán teljesen hiteltelen! Lehet, hogy nekünk ezt mondja, Brüsszelben azt mondja, és a végén egész mást tesz.
Ilyen embernek mennyit ér a szava?
Pálinkás Pál
Semmit...de ismételten leírom a nagyobb probléma nem az hogy orbán hazudik...hanem az afrikai paraziták...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.