Videóüzenetben reagált Orbán Viktor  Charles Michel belga miniszterelnök interjújára. Charles Michel hétvégén beszélt arról, hogy "ultimátumot adtak a szolidaritást elutasító" visegrádi országoknak.

Nem engedhetünk a zsarolásnak, számunkra Magyarország az első és harcolni fogunk azokkal szemben, akik meg akarják változtatni Magyarország és Európa keresztény identitását

– jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök egy szerdai Facebook-videóban, a Fidesz elnökségének keddi állásfoglalását ismertetve.

A kormányfő közölte:

a tanácskozáson megtárgyalták a belga miniszterelnök bejelentését, miszerint a közép-európaiakat – köztük Magyarországot is – ha kell, erővel kényszerítik arra, hogy migránsokat fogadjon be.

A terv szerint ez júniusban, a miniszterelnökök brüsszeli csúcsértekezletén következik be – mutatott rá.

Charles Michel belga kormányfő hétvégén beszélt arról, hogy "ultimátumot adtak a szolidaritást elutasító" visegrádi országoknak, s amennyiben június végéig nem sikerül konszenzusra jutni az uniós tagállami kormányokat tömörítő tanácsban, akkor nélkülük, minősített többségi szavazással fogják elfogadni a tervezett reformokat.

Forrás: MTI, Facebook, lokal.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
O b+, ez mar megint harcolni fog...Mikor fog mar ebbol a fobiabol kigyogyulni? Miert kell egyaltalan Magyarorszag sorsat egy idiotara bizni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
herczeg0210
Ez fickó senkivel sem áll szóba?! Személyesen nem mer mondani semmit sem? Csak üzenget mindenkinek? MERT NEKÜNK IS CSAK ÜZENGET KÜLFÖLDRŐL HAZA aztán levagyunk szarva...
kukac50
Orbán harcol? Ugyan már gyáva féreg még a diákokkal sem képes beszélgetni egy témáról az oktatásról! Ki az a barom állat aki még elhiszi Orbánnak,hogy harcol értünk?
Orbán csak a saját elképzelt démonaival harcol, senki mással!
Azt dumálja a Fideszes médiában,hogy nem engedünk be menekülteket, közben már 3550 menekült kapott Magyar személyit, több mint 5 ezer nyugdíjas ukrán bejelentkezhetett,de ne felejtsük el a 20 ezer letelepedési kötvényes migránst sem.
Programjuk nincs a szegényeket lenézik, hazudnak a nyugdíjak vásárló értékéről ,fizetés emelésekről, a kórházak állapotáról, Az olaf jelentéseken meg rajta ülnek,nem hozzák nyilvánosságra mind a 24-et.
Polt Péter meg próbálja elhúzni az ügyeket a választások utánra.
A metróügyről szívesen beszélnek csak,hogy az utolsó részletet már a Fidesznek kellett kifizetni, pont akkora összeget mint amit az olaf hiányol.
Miért nem érdemes a Fideszre szavazni? Mert képtelenek válaszolni a feltett kérdésekre hazudnak a Soros ügyről, mert csak 1 millió embernek a miniszterei, a többiekről a feltett kérdéseikről még csak tudomást sem vesznek
Ők mindenkit el akarnak számoltatni,közben Ők lopnak csalnak hazudnak,még a bírósági ítéleteket sem tartják be amikor közérdekű kérdésekről van szó.
libellle
@dodóka: orbán az emberi butaságra apellál. Tudja mennyi az agymosott és ezeknek olyanokat hazudhat amilyeneket szeretne és közben rettenetesen jokat nevetnek a sok egyszerüen strukturált agyu polgáron. Aki mindenek ellenére az imádoik.
nezelodo
@staro2: Persze, hogy álcázza a hordón szárított ingét, mert utálja a pocakos tábornokokat. Igaz, a hibbant, alkotmány asztalát őrző nyalonca vezénylő tábornoknak tartja, de szerintem ott sem divat a csüngőhas. Elég macerás lesz, ha futni kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.