Az Elios Innovatívhoz kötődő közbeszerzések közül a vizsgált 35 projekt mindegyikében felmerült a visszaélés gyanúja, de az esetek felében, 17 pályázatnál egyenesen úgy találta az OLAF, hogy szervezett csalási mechanizmust építettek ki.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rdos
Csak kérdezem az ideológiailag képzettebb NERtársakat, ennek a bűnszövetségnek a mostanában favorizált nyugdíjas szövetkezetekhez van hasonlósága? :-)

Csak abból gondolom, hogy maffia perekben a visszatérő válasz, "nem emlékszem". :-) Boccs a nem alzheimeres idősektől!
Aki Én
Ez már olyan szintem van, hogy gyakorlatilag nagyon kivizsgálni sem kéne, csak hivatalosan kijelenteni. Mondjuk ne a köpönyegforgatóostobakomcsiseggnyaló Stefkát kérdezzék, mert az nem lát ebben semmi kivetnivalót.
CsipkeRózsa
Polt nem fog nyomozni Tiborcz ellen, ill. megállapítja, hogy nem történt bűncselekmény, nem Tiborcz volt a bűnös.

Úgy emlékszem, ellenzéki politikusok esetén ilyenkor már látvány-előzetest szoktunk kapni, vezetőszáron történő elvezetésről. Sőt, minden híradóban naponta láthattuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.