Mondhatná a felületes szemlélő, hogy csak egy politikustársa akarja befeketíteni ellenlábasát, Orbán Viktort az alábbi videóban. Aki viszont itt él és nyitott szemmel jár tudja, hogy Gyurcsány nem vaktában rágalmaz, a felsorolt emberek, dolgok, események valósak. Döntsön Ön!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maszk
Mindent elrejteni, eldugni, vérlázítóan cinikusan csúsztatva kidumálni, ami ráébresztené az embereket, hogy a király valójában meztelen.
A bátrak már mindentől félnek, pedig ezerféle módon feléjük lejt a pálya, mindent leuraltak, 50%-on állnak, de mégis félnek... még egy filmtől is félnek, ami megmutathatja az igazi arcukat:

mno.hu/vezercikk/dobozba-zart-gyozelem-2446311?utm_source=feed&utm_medium=rss

www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=x2_EwkoNrBI

Bizony, amikor már túl sok, lehet így is...
Ha újra nyer a fidesz, és tovább rombolja a jogállamot, a demokráciát, ha még jobban próbálja elbutítani a fiataljainkat, még többet öl meg az egészségügy szétbarmolásával az öregjeink közül, ha még jobban sodor minket, és az országunkat kelet felé, ahol az iszlám, a buddhizmus, az elnyomás, a maffiamódszerek az úr, és tovább tol minket az oroszok felé, tovább harcol az európai értékrendszer ellen, amiből persze ő meg a nyikjei jól meggazdagodtak, miközben az ország lakosságának a fele szegény, és egyre szegényebb lesz...
AKKOR ÍGY IS LEHET !!!

Az Euróbán lévő összes terrorista együtt nem tudna annyi kárt okozni Magyarországon, mint az elvetemült gazember orbán, meg a sleppje!

I hate this place,.. the zoo... the prison... this reality, whatever you want to call it.
Borsodi
Szerintem kezdjünk el gyűjteni szegény Miniszterünknek!
Ha csak 250 000ft tudott félre tenni igaz azt szotyira.
www.youtube.com/watch?v=Kw2C-NBdgpo
www.youtube.com/watch?v=9XmYZZliTZ0

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.