Nagyon igyekszik kibújni a Nemzeti Sportközpontok a kötelező adatszolgáltatás alól, pedig nincs még egy projekt ma Magyarországon, melynek bekerülési költsége ennyire elszállt volna. 2011-ben 40 milliárd forintról indult a beruházás, egy éve már 105 milliárdról beszéltek, jelenleg pedig 190 milliárdnál (nettó 142,85 milliárdnál) jár a 2019 novemberében az Európa-bajnokságra átadandó Puskás Stadion. A projekt áremelkedésének mértéke már tavaly februárban lekőrözte a metró és vizes vb drágulását is.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Hellcat: már erőteljesebb a "drágulás", mint ott a teljes volt
Aki Én
Nincs mese, ezek tényleg gecik.
Milyen egy ostoba, elfajzott, pusztulásra érett társadalom az, ahol ezek a politika közelében lehetnek. És nem csak, hogy ott vannak, de kormányoznak. Pontosabban, kormányoznak a lófaszt...
Hellcat
@RonaGyuri: Csinált már a fidesz 10x es túlárazást is :)
lusta
A mínusz 120-s IQ-val rendelkező egybites 300 forintos budiforradalmárnak így jó és szépen elbattyog és megválasztja őket, míg a többi meg nem zavartatja magát még akkor sem, amikor már a fedelet is ellopták a feje fölül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.