A szervezők szerint a kormány hátat fordított a diákságnak, a Deák térről vonulnak a Parlament elé február 23-án. "Mint kiderült, Orbán Viktor fél a fiatal demokratáktól, megtagadta fiatalkori önmagát és nem mer kiállni nyilvános vitára az oktatási rendszer problémáit saját bőrükön tapasztaló diákokkal, így nem kaptunk választ még arra a kérdésre sem, hogy a kormány pontosan mely pontokat tartja zagyvaságnak" – áll a diákok szerda esti közleményében.

Forrás: index.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Sztrájkolni, tüntetni, tiltakozni kell országszerte szakadatlanul addig ameddig el nem takarodik Orbán és bűnbandája. Ilyen aljas és velejéig romlott kormánya még soha nem volt Magyarországnak. Minden tolvaj elnyomó kormányt el kell taposni. Példát kell statuálni a népnek, hogy a leendő kormányok már féljenek a néptől.

Április 8-al meg ne jöjjön nekem senki, mert a csaló választásokon nem lehet leváltani a diktátort és bűnbandáját. Orbánék szétverték a jogállamot, leépítették a demokráciát, önkényesen eltörölték az Alkotmányt, felvásárolták a média 95%-át, a választási rendszert pedig csalások tömkelegére építették. Orbánék állam elleni bűncselekmények sorozatát hajtották végre. Őket csak a nép erejével lehet megdönteni, mert ugye nem leváltani kell ezt a bűnbandát hanem megdönteni. Egy egészséges és bátor népnek nem csak joga van megdönteni őket, de egyben kötelessége is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.