Bár rendes embernek ismerték az alig ezerlelkes Papos lakói a postást, a férfi most mégis engedhetett a csábításának, és tömött postástáskájával kereket oldott kézbesítés közben. Miután kedden felvette a munkát, egy levelet sem kézbesített.

Állítólag pont ezen a napon vitték házhoz a családi pótlékokat, amikor komoly summa lapulhat a postai alkalmazottak batyujában – írja a Blikk.

Ezt tette a sikkasztó paposi postás eltűnésének reggelén

Kristály Gyula egyik napról a másikra döntött úgy, hogy többet nem viszi ki a leveleket. Kedd reggel felvette a kézbesítendő csomagokat és készpénzt, majd biciklivel Mátészalka felé vette az irányt, azonban egyetlen címet sem látogatott már meg. 

Kristály a rendőrségi tájékoztatása szerint a biciklit egy mátészalkai dohánybolt elé rakta, azóta nyoma veszett, senki se tudja, merre lehet.

Nagyon illemtudó fiatalember, mindig köszönt a szomszédainak, soha rosszat nem hallottunk róla. Úgy tudom, korábban Spanyolországban dolgozott pultosként, mielőtt még ideköltözött volna. Mindenkit ledöbbentett a hír, amikor kiderült, hogy körözi a rendőrség, mert lenyúlta a pénzt

– mesélte a férfi szomszédja.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: police.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Fénykép...teljes név??? Neki nincsenek személyiségi jogai csak a cigóknak???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
Minél később találják meg, annál több embernek jut eszébe, hogy ő már régóta megmondta, ennek az embernek a szeme sem áll jól...biztos bűnöző..

Ha csak simán megpattant, akkor egy picit jobban fog élni-(egy darabig)-, mint akiknek nem kézbesítette a családi pótlékot...
Pálinkás Pál
Fénykép...teljes név??? Neki nincsenek személyiségi jogai csak a cigóknak???
karma1
@Pálinkás Pál: Teljesen jogos a meglatasod... Es ha buncselekmeny aldozata lett? Nem o volt az egyetlen ember, aki tudta, hogy ezen a napon bizony sok penz lehet nala...

En meg emlekszem azokra az idokre, amikor neha a villanyszamlas tunt el... Volt olyan, higy egy villanyora leolvaso/szamlas nenit evek mulva talaltak meg befalazva egy lakasba...
Valoban kapjak be a firkaszok...
ila51
@karma1: ...bizony azt is kalkulálni kell...nem olyan nagy summa lehet , amiért ép ésszel ellógnék
karma1
@ila51: Nem ismerhetjuk a postas anyagi helyzetet, pillanatnyi anyagi szuksegletet, de ez megiscsak disznosag, hogy IGY kiadjak az osszes adatat, fenykepet. Ez a mod kesz gyilkossag egy 1000 fos kistelepulesen, ahol mindenki mindenkit ismer, vagy eppen rokonai egymasnak.
Nehogyma egy atlagember ne tudja, hogy melyik nap varjak a helysegben a penzespostast?
Mi annakidejen meg tudtuk mondani, hogy a Jani postas mikor jon a Mamamhoz a nyugdijjal, fel oras pontossaggal. (Szoval nem en, hanem ANyukamek tudtak, hogy akkor kell otthon lenni, csak utana lehet otthonrol elcsamborogni vasarolni. Nem is csalodtak sohasem a fiatalemberben, pontos es megbizhato volt).
Es ha bunteny aldozata lett? Akkor ki fog bocsanatot kerni a csaladtol azert, mert azonnal "sikkasztonak" neveztek ot?
Magyarorszagon egyszeruen megszunt minden moral, becsulet, joerzes, el sem tudom kepzelni, hogy sullyedhettek a joerzesu magyarok ilyen melyre...
jancsipapa
@Pálinkás Pál: Így van . És még azt se lehet tudni,hogy mi történt .Talán meglépett a pénzzel ,talán kirabolták és megölték ,bármi lehet...
jancsipapa
Már a címben eldöntöttek mindent ".-Ezt tette a sikkasztó paposi postás eltűnésének reggelén-"
görbetükör
Amíg nincs bizonyíték, nem biztos, hogy sikkasztott. Akár bűntény áldozata is lehet. Gondolom, mások is tudták, mikor van tele pénzzel a táskája...
justhpeter
Most melyik a bénább, a sajtó, vagy a rendőrség ?
Lepényleső
Ezt nem jól tervezte,előtte be kellett volna lépnie a helyi fydesbe? Így ennek soha nem lett volna
hírértéke,legfeljebb a páttársai által lett volna kiröhögve,hogy ilyen csekély összeget tett zsebre?
kokopelli
..@Lepényleső: ...vagy ha kiderül,akkor megmentette a lóvét,mert Sorosék,már tervezik
a "magyar emberek" kifosztását!...benne van a tervben,amit Soros mindíg magánál tart!!
(biztos forrás!)
wagabund
@jancsipapa: hát ez az...bármi lehet..
Nessy
@kokopelli: Csak Orbánnak küldte el e mailban. És miután nincs nyomtatóra, meg papírra pénz, így nem lehet kinyomtatni és bemutatni idehaza!
wagabund
már megint a kínaiak...

..."pcforum.hu/hirek/20258/durva-arcfelismero-okosszemuveget-kapnak-a-rendorok-kinaban"...

csak egy szemüveg(+ami nem látható) és megvan minden csúnya pernahajder..
Borsodi
Ellopta a pénzt és örömében öngyilkos lett? Ki tudja vagy ellopta mert látta a tévében Farkas Flórit és kedvet kapott.Azt mondják rendes ember volt,mégis erre kényszerült.
Desischado
Amíg nem lehet tudni, hogy mi történt, megilleti az ártatlanság vélelme. Idióta firkász!
karma1
@justhpeter: A sajto kifejezetten rosszindulatu, a rendorseg meg hulye, mert nem ismeri ezek szerint a legalapvetobb szemelyisegvedelmi jogokat sem, amelyik alapjan nem irhatnanak ki teljes nevet, kitakaratlan fenykeppel meg plane nem!
A firkasz meg kifejezetten szenzaciohajhasz, es a minimum ujsagiroi etikaval sem rendelkezik, miszerint az ujsagiro nem lehet reszrehajlo, sugallo, hanem csakis megalapozott tenyek alapjan hirkozlo, a hatalyos jogszabalyok szerint.
Eszerint csak annyit irhatott volna le, hogy X.Y postas elindult a szokasos napi munkajat vegezni, de sosem erte el celjat, nem tudott kivinni egyetlen kuldemenyt sem, jelenleg ismeretlen helyen tartozkodik, felkutatasara a rendorseg megtette a szukseges intezkedeseket.
SEMMI TOBBET nem lett volna szabad emlitenie, amivel peldaul a postas csaladjara uszithatja azokat, akiknek penzt vitt volna ki aznap. Ok a szemelyes duhuket vezetnek le (nem a postason, mert o eltunt VALAMILYEN oknal fogva, esetleg bunteny aldozata lett), a csaladjan. Ki vallalja ennek az odiumat magara???
Kocsog firkaszok, buzi rendorok... (A rendorfonoknek mar regen szemelyesen kelltt volna megkeresni a firkaszt, es azonnal visszavonatni vele a baromsagot, amit leirt, bocsanatkeressel egyutt, egyben eljarast is inditani ellene, hiszen felhergelt lakokat uszitott ra egy vedtelen csaladra.
karma1
@Desischado: Remelem, feletek ilyesmi nem tortenhet, arrafele van meg kozbiztonsag? Tudod, miert kerdem...
Desischado
@karma1: Hála az égnek nem! Itt rendesek a postások!
karma1
@Desischado: Tudom!... HIHI...:o)))) Meg a nepek is...:o))))
nezelodo
@Borsodi: Majd beígér néhány ezer szavazatot április 8-ra, aztán belé helyezik a bizalmat, néhány száz milliót, meg a mentelmi jogot, a hivatalt, a szolgálati autót, és még diplomája is lesz a nagy tisztességhez.
kokopelli
@Pálinkás Pál: Papos lakossága 800+x személy!Könnyen beazonosíthatták a
postást?Amennyiben két postásuk lenne, és a másik még kézbesít,akkor is kibar-
kópázná a lakósság az eltünt nevét!? Egy nap elég lenne a "logikai díszlépésre! ;-)
Pálinkás Pál
@kokopelli: Nem azt mondtam hogy nem lehet rájönni kicsoda...csak akkor a cigóknál is szeretném látni a nevet és nem kikockázott képet!!!
kokopelli
@Pálinkás Pál: Orbán esetleg a törzse elleni túlkapásnak minősítené??? ..
..csak kérdem! ;-)))
mégállnekem
Kicsit megcsúszott a karácsonyi meglepetés... van az úgy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.