A rendőrök rövid idő alatt elfogtak és bűnügyi őrizetbe vettek négy embert. Hármat emberöléssel, negyedik társukat bűnpártolással gyanúsítják.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés  megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 40 éves dövényi férfival és 35 éves élettársával, valamint egy 29 éves putnoki férfival szemben. Negyedik társukat, egy 39 éves putnoki nőt bűnpártolással gyanúsítanak – írja a hivatalos rendőrségi honlap.

Az autóba csalták, majd halálra szurkálták a dövényi férfit – videó

Az esettel kapcsolatban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon a sértett hozzátartozója tett feljelentést 2018. február 5-én, melyben elmondta, hogy megölték élettársát.

A nyomozás adatai és a megalapozott gyanú szerint 2018. február 4-én az esti órákban Dövényben egy helyi vendéglátóhelyen vita alakult ki a sértett és a két férfi gyanúsított között. Ezt követően látszólag kibékültek, majd a három férfi, az egyik elkövető élettársa és a sértett élettársa autóba ültek és elindultak egy közeli településre. Az utazás során a két férfi többször megszúrta az áldozatot, majd élettársát életveszélyesen megfenyegették és elrejtették a holttestet.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a rendőrök azonnal elfogták a két férfit és az egyik nőt, míg negyedik társukat – aki a nyomok eltüntetésében működött közre –, 2018. február 7-én fogták el és vették bűnügyi őrizetbe a nyomozók.

Az emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárásban a rendőrség valamennyi gyanúsított vonatkozásában előterjesztéssel él az ügyészségen előzetes letartóztatásuk indítványozására.

(police.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Milyen érdekes quadro...megint cigók...valahogy 100 esetből 95-nél ez van!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ez az önérdekérvényesítésre képtelen feudális magyar ugar a maga tragikus pompájában.
Ez ám a dicsőség. Erre ment el nyolc év a nemzetinek és kormányzásnak csúfolt szabadságharcból. Sikerült bebizonyítani, hogy azért borultak lángba a szavazófülkék 2010-ben, hogy egy, a korábbiaknál fényévekkel gátlástalanabb, erkölcstelenebb, dörzsöltebb bagázs bebizonyíthassa a tátott szájú, világhírű magyar igénytelenségnek: a tisztességes, becsületes és eredményes kormányzásnak igenis van alternatívája: ez itt. A zsák krumpli, a tojás, a tűzifa, a keserű csokoládé, vagy egy közepesen minőségtelen üveg bor egy ünnepinek, különlegesnek, önzetlennek álcázott vacsorán.
Borsodi
Lehet ez a hír kicsit elhallgat még dolgokat,majd várjuk a fejleményt,hogy is történt ?Nem migráns volt, rosszabb. Talán Putnokra kellene a TEK.
Shikari
Kazincbarcika, Putnok, késelés- na kik lehettek?
staro2
@Borsodi: Igazad lehet.Valami nagyon nem kerek a történetben.
Miért hagytak élő szemtanút?
Tényleg meg kéne várni a nyomozás eredményét.
Borsodi
@staro2: Talán azért mert,valamiért kötődnek hozzá,vagy benne van a gyilkosságban,most hallgattam a tv-ben a nőt,hogy a rendőrök meg állították őket ő a hátsó ülésen ült a férje holtestén.Semmi jelet nem adott a rendőröknek.Ha szeretek valakit és ilyen brutálisan megölik előttem nem foglalkozok az életemmel.Egyébként őt is meg ölték volna normális esetben.Szerintem valamelyik szeretője volt.Mind fel akasztanám.Putnokon még élnek Magyarok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. May 25., 20:06
Csúfosan tért vissza a színpadra a Spice Girls
Szórakozás - 2019. May 25., 19:51
Elő a szelvényeket! Jön a pénz?