A Tiborcz-cég Elios egyik vezetőjén keresztül előre egyeztetett Szekszárd fideszes irányítóival a közvilágítási pályázatról. Ezek után olyan indulási feltételek kerültek a pályázati kiírásba, amelyeket kizárólag az Elios tudott teljesíteni. Az uniós nyomozás során az is bebizonyosodott: az Elios üzletági vezetője az elvileg független pályázat-előkészítői munkán is rajta tartotta a kezét.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A fidesz viszont kikeri maganak, es teljesen ugy veszi a vizsgalatot - de foleg annak eredmenyet -, hogy az nem mas, mint egy iranyitott politikai tamadas a fidesz ellen a valasztasok elott.
Aha,...
Hat most beerik az "emuttnyocev" osszes disznosaganak a "gyumolcse"...:o)
Pálinkás Pál
Remélem minél több ilyen kerül elő a szekrényből...csak sajna már kevés az idő...és ezzel a primitív félanalfabéta fideszhíveket úgysem győzik meg...
nezelodo
Na, és még mindig nem értik a fidesz és Orbán rajongói, hogy mit is jelentett a karizmatikus vezér egész pályás letámadással való fenyegetőzése? Vásároljanak almamagot, hogy okosodjanak, mint a viccbeli rendőr a dörzsölt utcagyerektől. Nagyon ráférne a hívekre a megvilágosodás, ha nem megy próbálkozzanak egy hályogkováccsal, de ne a kopasz Soros nevelt kormány-szóvivővel, mert akkor marad a rózsaszín köd a fejekben.
Ha ezt a bűnözői zsenialitást valóban az ország jobbítására használták volna, tényleg közelíthetnénk a félkegyelmű kusza szem által vizionált Tündérországhoz.
kukac50
A rendőrség és az ügyészség hozza nyilvánosságra azt a jelentését amit Hadházi feljelentése nyomán indítottak, és le is zártak még az olaf jelentése előtt!
Miért ültek Október óta a jelentésen sumákot az igazságszolgáltatás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.