Hiesz György kilépése és a helyi szocialisták felháborodása hatására meggondolta magát az MSZP. Hiába volt szó az elmúlt napokban még arról, hogy az MSZP és a Párbeszéd támogatásával Fodor Gábor indulhatna Gyöngyösön, az elképzelés sokaknak nem tetszett, ráadásul a város szocialista polgármesterének – Hiesz Györgynek – hirtelen bejelentett kilépése csak még inkább felborzolta az amúgy sem éppen nyugodt kedélyeket. A kilépés és a felháborodás végül odáig vezetett, hogy Fodor Gábor mégsem „kapja meg” a gyöngyösi körzetet.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hogy úgy általában az ellenzék nem 100-as az elég egyértelmű, de ez a blődli Gabóca körül még tőlük is so(k).
Épeszű ember (nem mintha sokukat lehetne ezzel gyanúsítani) a 14-es produkciója után nem hogy nem áll vele szóba, de emlegetését sem tűri meg! =))
papa.49
@RonaGyuri: A csutigeci saját kérése lehett, hogy a kedvenc ,,szobatárs,, induljon a szociknál, pl. ezért is undorodom ettől a párttól, a saját embereit szarnak se nézik, hogy lihegve teljesíthessék a csutigörény kívánságát !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.