Nem azért, asszonyom, ne örüljön. Nem azért, amit Juhász csinál, hanem azért, mert csak most. Az Együtt története viszontagságos, zsákutcákkal és ipszilonfordulókkal teli. Nem is kezdem összeszedni, a végeredmény a fontos. 2014 után is csak lebegtették az újabb összefogósdit, az Együtt befagyott a közvélemény-kutatások hibahatára alatti, talaj menti támogatottságon. Végül a szavatartó Karácsony Gergellyel állapodtak meg egy közös Együtt–Párbeszéd-indulásban. Ez ugye nincs, ami helyette van, az mérhetetlenül bőszít. Nem a tartalma, nem a formája, az pont oké, hanem az időpontja. Juhász Péter és az Együtt ugyanis elkezdett kampányolni! Elkészítettek egy programot, és mivel

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
A későn megjött ész,olyan mintha meg sem jött volna?
Béla333
Én még azt is hozzátenném Czeglédi írásához, hogy azért is fel kellen Juhászt pofozni, hogy annakidején a Millát a Bajnai féle csapat felé irányította, a helyett, hogy az LMP- választotta volna.
Ma más lenne a világ!
Szerintem!
ittott
rettenetes. egy bohóc nem jut be a parlamentbe. most mi lesz?
Béla333
@ittott: 08.48
Miért? Semjén Zsóóóti nem indul? Listán sem?
ittott
@Béla333: bocs a pontatlanságomért. mentségemre szolgáljon, hogy "ö" már ott van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.