A 24.hu szerint olyan feltételek kerültek a város a közvilágítási pályázatának kiírásába, amelyeket csak Orbán Viktor vejének volt cége, az Elios tudott teljesíteni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Szekszárd polgármesterének is zárolják a vagyonát,ha már olyan üzletben volt érdekelt amivel a városa lakóit meg károsította. Viseljék a polgármesterek is a Tiborc üzleteinek a 13 milliárdos visszafizetését. Mindenki feleljen teljes vagyonával a döntéseiért.
Ne az adófizetőkkel fizettessék meg azt amit elloptak elosztottak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
Ezeknek meg van mindene,szem-szájnak ingere? A népnek meg nincsen saját tengere,ami
fel-támadhatna ellene?
Béla333
Hadházy már több éve mondja ezt, feljelentést is tett, remélem Polt ellen vádpontok egyike lesz ez, hogy elmaszatolta a nyilvánvaló maffia bűncselekményt:

"Sötétség maradt Tiborcz egymilliárdos beruházása után
Az LMP politikusa, Hadházy Ákos már tavaly rendőrségi feljelentést tett, mivel Szekszárdon a fideszes városvezetés úgy szavaztatta meg az ottani beruházást, hogy semmilyen előzetes hatástanulmányt nem készítettek róla. Hadházy szerint 2012 augusztusában elképesztő gyorsasággal zajlottak le az előkészületek, és az Elios Zrt. szerződtetése, jóllehet a 100 milliós önrészt igénylő beruházás ott is csak 20-30 év alatt térülhet meg."
index.hu/belfold/2015/12/24/sotetseg_maradt_orban_vejenek_egymilliardos_beruhazasa_utan/#
Manhattan
Tiborcz István, született Orbán Ráhel férje, 27 éves milliárdos kastélytulajdonos, nemzeti közvilágítás hozzáértő, hites foglalkozását tekintve az első Orbán unoka nemzője, nem lopott!
És nem lopott Matolcsy sem, Kósa sem, Lázár sem, Rogán sem, Farkas Flórián sem, Szijjártó sem, a suvernyák gázszerelő sem, Orbán családja sem, és Orbán sem. Az főleg nem! Bűnszövetkezetben sem!
kukac50
Szekszárd polgármesterének is zárolják a vagyonát,ha már olyan üzletben volt érdekelt amivel a városa lakóit meg károsította. Viseljék a polgármesterek is a Tiborc üzleteinek a 13 milliárdos visszafizetését. Mindenki feleljen teljes vagyonával a döntéseiért.
Ne az adófizetőkkel fizettessék meg azt amit elloptak elosztottak!
Béla333
@kukac50: 09.02
Teljesen igazad van, de mivé lenne a világ, ha nem csak Pista bácsi lenne felelős a munkahelyén (akár gondatlanságnól) okozott kárért, hanem a politikusaink a szándékosan okozottért!
Az elmúlt 30 év politikusi garnitúrája már mind börtönben csücsülne!
papa.49
@Béla333: Fejenként több száz évre !!!
quadrocopter
"Nem tűröm a korrupciót!" ( By mocskos Geci!)
Már tuggyik baz+!
Béla333
"Egyeztetett az önkormányzatokkal és a közbeszerzéseket előkészítő cégekkel az Elios Innovatív Zrt. egyik vezetője, erre pedig az OLAF jelentésében olyan bizonyítékok vannak, amelyeket a magyar rendőrség valamiért nem talált - írja a 24.hu."
index.hu/gazdasag/2018/02/08/elios/

Remélem a zabszem beszorult náluk!
Börtönbe az egész bagázzsal!
Béla333
"A Tiborcz-cég Elios egyik vezetőjén keresztül előre egyeztetett Szekszárd fideszes irányítóival a közvilágítási pályázatról. Ezek után olyan indulási feltételek kerültek a pályázati kiírásba, amelyeket kizárólag az Elios tudott teljesíteni. Az uniós nyomozás során az is bebizonyosodott: az Elios üzletági vezetője az elvileg független pályázat-előkészítői munkán is rajta tartotta a kezét."
24.hu/belfold/2018/02/08/amit-a-magyar-rendorok-nem-talaltak-orban-vejenel-eloasta-az-olaf/

Tiszta maffia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.