Orbán nem ment el, a fideszesek pedig kivonultak a nemzetbiztonsági bizottság legutóbbi, januári üléséről. Most ismét összeültek a képviselők.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
El tud a Fidesz számolni a suttyomban betelepített 130 (vagy mennyi?) bevándorlóval?
Nem?
Akkor mi várható vajon?
kukac50
Ha nem képesek válaszolni a feltett kérdésekre akkor azokra az emberekre nem szabad egyetlen egy szavazatot sem adni. Kutya kötelessége mindegyiknek a feltett kérdésekre válaszolni! Akik bojkottálják a bizottság ülésének megtartását azok jelentik a nemzetbiztonsági kockázatot!
namihami
Szinház az egész világ, és szinész benne az ilyen Rizsa-féle. Ezt a szerepet kell eljátszania és mint egy gyenge ripacs, azt is csak ezen a nívón képes kiadni magából. A fizetett klakk pedig az ottani Gazda beintésére pitizik.
dodóka
Amíg az a kretén németrezsiszilárd az alelnök, addíg ez a testület halott...
Béla333
"A Fidesz és a KDNP képviselői nem vesznek részt az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának csütörtöki ülésén, mert szerintük Szél Bernadett, az LMP társelnöke újabb bizonyítékát adta annak, hogy "a Soros-hálózat zsebében van" – közölte a Fidesz sajtóosztálya az MTI-vel."

Itt van a Propi egy másik ide idézett cikkében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.