Újabb részletek derültek ki az OLAF jelentéséből arról, hogy az Elios hogyan egyeztetett önkormányzatokkal és a pályázatokat előkészítő cégekkel.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
...figyelte,szerkesztette,s végül véletlenül ő nyerte?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Béla333: Akkor is büntetendő lenne a buli, ha rendes munkát végeztek volna, de arról szó se volt, a lényeg a lenyúlható Uniós támogatásról szólt !!!
szaboria1
A legszebb, hogy a eltitkolt üzlettárssal csinálták az egész disznóságot is.
namihami
@Béla333: Nem fog, mert akkor magával kéne az apóst is rántani. Rájönne a tömeg, hogy a király meztelen. Azt pedig, hiszen az Isten tévedhetetlen, nem szabad a plebs tudomására hozni, mert a végén még a szemük is kinyílna, mint a kismacskáklnak.
volvós
Reméljük április 8-ig tiszta lesz az Ügyészség elméje...
aztán már csak a választás fog ítélkezni a korrupt
csorda felett...
Hellcat
Érdekes a 4es metró ügyében csak a fidesz károgott hangosan de felmutatni nem igen sikerült semmit...itt viszont hullanak a csontvázak dögivel bazdmeg.
Nessy
Bánccccsák szegény Eliost a csúnya Soros bérencek! Pedig ő minden tudását az önkormányzatok rendelkezésére bocsátotta azzal, hogy megírta a pályázatokat, segített a kiírásban, elbírálásban. Hogy magára írta, hiszen más nem volt, aki ismerte a számlaszámot, ahova a dohányt kellett "vissza utalni".
A munkáról annyit, hogy ezeken a településeken ma már az "örök világosság" fényeskedik csak, nem a közvilágítás! Ez keresztényi! Nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.