Ha csak az MSZP és a DK nem indít egymással szemben jelöltet, a Fidesz könnyen alkotmányozó többséget szerez. Ha szélesebb az együttműködés, Budapest nyerhető az ellenzék számára. Republikon-mandátumbecslés.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Lehet hogy van benne némi igazság is, de a zöme az hazugság. Először is már sokadszor van az a hülye képzete mondjuk Horn Gábornak, hogy az LMP csak azért létezik, hogy rájuk húzzák az ellenzéki hiteltelenség miatt a vizes lepedőt?
Nem fog összeállni az LMP az MSZP-vel és a DK-val, mert nem hülye!
Ha beállna ebbe a brancsba, elpártolnának a szavazói, nem fognak oda szavazni, ahová Horn Gábor szeretné.
Az meg külön bosszantó, hogy ennyire hülyének nézi az LMP-t és a szavazóit, hogy az ő lázálma megvalósuljon, és az MSZP 10 és a DK meg 6 plussz helyhez jusson úgy, hogy az LMP meg maradna a 8 mandátumnál, miközben feladja az eddig politikáját és beolvadva azok közé, akik ellen határozta meg magát?
Hülye ez az ember?
Peller Anikó
@bélszar: nem kiscsillag, te vagy a hülye.

De ezt már csak akkor tudod meg amikor a korábbi ténykedéseteknek megfelelően a fidesznek 4/5 -e lesz. Az ilyen marhák miatt mint te vagy.

Mert a mesében élsz. Mert azt hiszed, hogy most az számít, hogy ti még keveset loptatok eddig.

Mindenkinek össze kell fogni és a választások érdekében választási szövetséget kell kötni.

Mindenkivel. Még veled is te szegényített agyú.
Béla333
@Peller Anikó: 20.26
Mocskos szájú kurva!
Először is öblögess, mert ennyi szar ritkán jön ki egy nő szájából, bár szerintem te nem is vagy nő, amilyen stílusod van.
Hogy én kivel fogok össze, hogy én egy hozzád hasonló büdös bunkó paraszttal szövetséget kötök-e az az én döntésem! De elárulom neked: az ilyen fanatikus barmok miatt, mint amilyen te is vagy, semmilyen körülmények között nem vagyok hajlandó semmiféle együttműködésre.
B+!
Béla333
Ha bárki megnézni ennek a gyenge elméjű "vezető elemző"-nek az agyömlését, az magyarázza már meg, hogy az LMP bűnbakká kiállításán kívül mi értelme is van ennek az egész Republikon féle valaminek?
Miért lenne az jó az LMP-nek, hogy ugyan (Horn Gábor szerint) semmiféle előnye nem lenne egy ilyen együttműködésnek, de őszerinte az MSZP-nek 10, a DK-nak meg 6 plusz képviselője lenne?!
Azt is figyelembe kellene venni hogy egy ilyen együttműködés az LMP szavazók elpártolásával is járna!
Mégegyszer kérdezem: normális ez az ember?
maszk
@Shikari: Hiába lenne négyötöd (nem lesz!), akkor is bukottak vagytok erkölcsileg, jogilag, keresztényileg minden olvasatban - minden szinten szinte mindenhogy!
Clavigo
@Béla333: Ma megint " nagyon élsz " Beéjlám. .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.