1300 menekült, Rogán Antal a nemzetbiztonsági kabinetben, egyszerűsített honosítási eljárás, Orbán Viktor zsarolhatósága az Elios-üggyel - ezekről a témákról is szó lett volna a nemzetbiztonsági bizottság mai ülésén, amire a fideszesek már el sem mentek. 

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Mi sem bizonyítja jobban, hogy hazudnak. Az ilyen hatalmat szokta a nép az utcán kergetni. Ahogy azt orbán maga is tette volna.
Ha a régi orbán még itt lenne, ezeket már elkergették volna. Persze ma is, ha éppen ellenzékben lennének.
Clavigo
@Aki Én: A régi Orbánt,,mint ahogy a mait is,,,,,,csak a kasszakulcs érdekelte,,érdekli..A többi stimmel,,ennek érdekében bármit...( elkergetés )
Aki Én
Egyébként meg semmi esetre sem nevezném cirkusznak meg óvodának. Ez rettenetesen komoly dolog, nem bagatellizálnám el. Nem csupán arról van szó, hogy erre kapták a felhatalmazást, azért kapják a fizetésüket tőlünk... Ez egy NEMZETBIZTONSÁGI ülés lett volna, konkrét ügyekkel, kérdésekkel, esetleges veszélyekkel. Ha ez nem fontos egy országnak, akkor mi? Akkor minek vannak? Ez a választók szembeszarása, veszélyeztetése, cserbenhagyása.
Megkockáztatom, ez HAZAÁRULÁS a javából!
Nessy
@Aki Én: Nekik csak a betegeken, hátrányos helyzetű gyerekeken segítő, ételt osztó civilek a "nemzetbiztonsági kockázat"! Megmondta Németh Szilárd is, ő meg csak tudja! Tudja??
Nem tudom, hogy a fejüket használják e időnként gondolkodásra is, vagy csak azért van a nyakukon. hogy esetenként ne csússzon le a nyakkendőjük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.