Orbán Viktor a Megyei Jogú Városok Szövetsége közgyűlésén mondott beszédet. A választásokról azt mondta, nagyszerű pillanat következik. Reagált azokra a híresztelésekre is, hogy a választások után megszüntetnék a kisebb településeken az önkormányzatiságot. A miniszterelnök szerint kezdünk jól kinézni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Hogy is mondta Szent István? Már felejt? Vagy nem volt eléggé keresztény? Mármint Vajk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
...pedig a hányás igen sok színű,mint akiből lett a nagy mű,egy letegezett tű.
advocat
Hogy is mondta Szent István? Már felejt? Vagy nem volt eléggé keresztény? Mármint Vajk.
justhpeter
Igaza van Viktorunknak ! A kormány is egyszínű és egyben egybites is. Ráadásul csak egyhez is értenek. Van egy egyszínű, egybites, tolvaj kormányunk.
Aki Én
Lássuk, miket mondott a közelmúltban ez a személyiségzavaros szélkakas:

2017. október:
,, Fekete György azok közé tartozik, akik igyekeznek láthatóvá tenni a SOKSZÍNŰ magyar kultúra egyedülálló lelkületét, és ennek a szellemiségnek a fenntartása és megélése nélkül elveszíthetjük, ami Európát Európává, Magyarországot pedig Magyarországgá teszi."

2017. február
Orbán Viktor beszéde a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitó rendezvényén:
,,Ha csak a neveket itt felolvasnánk, lenne itt minden: a bunyeváctól a svábig, de ettől függetlenül ez mégiscsak etnikailag egy bizonyos sávon belül maradó SOKSZÍNŰSÉG. Tehát egyfajta etnikai homogenitás, egy civilizáción belül vagyunk."
,,Meggyőződésem, hogyha az etnikai homogenitást fönntartjuk, a kulturális SOKSZÍNŰSÉGET egy bizonyos sávon belül egyneműségben, egy kulturális egyneműségben tudjuk tartani, akkor az Magyarországot föl fogja értékelni, mint helyet. Egy olyan hely lesz Magyarország, vagy olyan mutatókat fog majd kifele jelezni, amely nagyon sok, nálunk fejlettebb országból napról napra eltűnik. Következésképpen az országot egyre értékesebbé tudjuk tenni."
Aki Én
@Aki Én: ...
2016. október:
,,Orbán Viktor azzal érvelt, hogy a módosítás Európa SOKSZÍNŰSÉGÉT hivatott megvédeni.
Európa SOKSZÍNŰségének megőrzése miatt van szükség az alaptörvény hetedik módosítására. Ezt Orbán Viktor mondta parlamenti expozéjában."

,,Az október 2-ai kvótanépszavazáson létrejött új egység felülírja a pártpolitikai határokat, és azért olyan széles, SOKSZÍNŰ, erős, mert az emberek érzik, hogy a magyar önállóság ismét veszélyben van - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a parlamentben"
,,Hangsúlyozta, ragaszkodnak hozzá, hogy minden nemzet dönthessen a saját sorsa felől, azt szeretnék, ha megőrizhetnék Európa sokszínűségét. "
nevemnick
Te honnan tudod, hogy a sokszínűség nem érték?
Mondja egy kétszínű alak... de megnyugtatlak, a két szín is szín B+!
kereső
De hát csak a szürkének ötven árnyalata van! Úgy kell ezt érteni,hogy egyen engedelmes!,emberek kellenek,akik azt gondolják,amit a kormány=fidesz=orbán gondol.Ez a cél?
@Aki Én: micsoda zavaros eszmefuttatás amit ide hoztál.És ezt mind a fényestekintetű találta mondani?
Aki Én
Tehát ismét bizonyságot nyert, hogy ez egy elvtelen hazudozó, aki pillanatnyi érdekei szerint változtatja ,,szilárd" véleményét.
Így lett a liberális élharcosból, illiberális harcos is. CSak a hitelesség kedvéért :)
dr. prédikátor
Ez a geci cigus fecalicus egyre zakkantabb lesz!!!Elfelejti ez a patkány hogy ezer éve már hogy sokszínű nemzetből vagyunk???
Aki Én
@kereső: Erre gondolsz :) ?: ,,Az október 2-ai kvótanépszavazáson létrejött új egység felülírja a pártpolitikai határokat, és azért olyan széles, SOKSZÍNŰ, erős, mert az emberek érzik, hogy a magyar önállóság ismét veszélyben van"

Tehát, szerinte egy érvénytelen népszavazás erős, és felülírja a politikai határokat.
Vezető politikus így nyilatkozik egy elbukott népszavazásról? Ez totál beteg.
kokopelli
@Aki Én: honnan a francból tudná,hogy mit mikor mondott? Volt ő már
minden,csak még "millenáris kanyar" nem. Szegény beteg ember,és már
az ő korában!Pedig biztos nem idősebb,mint 65!..mint a haverja a hely-
jegyes Hát Izsák?
cs.n.
"olyanok akarunk lenni, mint amilyenek 1100 éve vagyunk a Kárpát-medencében."
Vagyis bevándorlóország? Hiszen bevándoroltak a magyarok, a jászok, a kunok, stb.
kokopelli
@dr. prédikátor: neki elég ha a haverok meg ő "KÉTSZÍNÜEK"! Nem voltak azok
mindíg?..holott a WC-papír is kétszinű "utána" akkor meg ?!
relatív
Az ismételt felolvasó estje sem sikerült jobbnak - nyilván ugyanazok a fogalmazói a felolvasásra került írásnak - mint a korábbi esetekben.

Tele a tetteiket sajátos indokolású következtetésekkel. Az írásban maguk által feltett álkérdések válaszai IS csak a kóbor apácáknak megtévesztésére elegendő ( szavazói ).

Nem hiszem, hogy bármelyik megnyilatkozása eléri azt a szintet, hogy arról bármilyen vélemény kialakuljon, hiszen mindig a pillanatnak készülő írásokról van szó, és egyik üti a másikat több esetben.

Az az elképesztő, mennyire megvezethetőek hazánkban (!) még tanult emberek IS, a soros felolvasási gyakorlatának ismeretében, hiszen azok többnyire nem a látható problémákkal, és azok lehető megoldásaival foglalkoznak - minthogy az egy ország vezetőjétől elvárható lenne -, hanem luftballon-szerű maguk által kreált szélmalom- harcuk egyes fázisairól.

Nem kellene az igazi problémáktól távol álló fejtegetésekkel érdemben foglalkoznunk - arra ott a 888, ripost,... stb -, hanem csak az országot érdemben érintő feladatok lehetséges megoldásaival, legalább az okosabbjainknak... IS !
Borsodi
Orbán nem sok színű,csak két színű,egyik szín itt honi,másik honi.Színes egyéniségét kamatoztatja Brüsszelben is majd itthon az ellenkező színre vállt.
Hellcat
Akkor minek engedtetek be 20-30 ezer migránst?
Eladott Ország
Én nem akarok olyan lenni, mint 1100 éve vagyunk/voltunk. Én XXI. századi magyar szeretnék lenni, európai polgár és nem buzogánnyal püfölni Bizánc kapuját. Bár pontosan Szent István királyunk Imre hercegnek címzett intelmei közt szerepel többek között, hogy " Mert az egy nyelvű és egy szokású ország gyenge és esendő. Ennélfogva megparancsolom neked, fiam, hogy a jövevényeket jóakaratúan gyámolítsad és becsben tartsad, hogy nálad szívesebben tartózkodjanak, mintsem másutt lakjanak. Ha pedig le akarnád rombolni, amit építettem, vagy szét szórni, amit összegyűjtöttem, kétségkívül igen nagy kárt szenvedne országod." Márpedig ez nem az "egyívásúságról" szól. Hát Viktorka ilyen volt 1100 éve egy igazi magyar."Nem akar sokszínű lenni,mert az nem érték.."? Buta,műveletlen csüngőhasú csuti törpesertés! Ez az ország 1100 éve,pontosabban 890.-óta sokszínű és a kultúrájában ma is jelen van ez a sokszínűség! Az Iráni türk,a kaukázusi népek,a kazár zsidók,a balkáni szlávok a germánok,vallonok,flamandok,gallok,valchok,örmények keveredéséből eredezik ez az 1100.év. De ha buta vagy add vissza az ingyen szerezett diplomádat, és ne tedd magad "értelmiséginek". Egy tőröl fakadunk, egy emberi faj létezik, de ha agyrágó bogarak vannak a fejedben, akkor azt csak megérted, a nagyapád is migráns, befogadott menekült volt Magyarországon 1946 körül...ne szarj arra az asztalra, ahonnan eszel!
quadrocopter
"A miniszterelnök szerint kezdünk jól kinézni."
Aha! Te, a maffiacsaládoddal wazze, még az OLAF is gartulált!
Nessy
A sokszínűség nem érték! Mondja ezt Orbán, akihez képest egy kaméleon monochrom!
Azért én nem szeretnék olyan "jól kinézni" mint Orbán és a híveinek egy része! Nem akarok ruhatárat cserélni!
tudode
Nézzük csak KINEK A KEZÉBE ADTA a társadalom a kormánykereket amúgy VILÁGHÁLÓ megörökítésében kronológiai sorrendben!!!
.
---- Orbán Viktor véleménye a vele szembenállókról 1988-2014
www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00
.
----- György Péter vs. Orbán Viktor
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis
.
---- Orbán nevetve: Nincs is kormány
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
,
Színről, szagról szó sem lehet, csak arról, hogy nyikhaj ÁTVERŐSHOW csapdájába került az ország minden fia, borja!!!
kokopelli
@Nessy: Képzeld,hogy valahol Bern-ben sétálgatok,és velem szembe jön Orbán I Viktor
futballista és Shaquille O'Neal!El kell mondani a nejemnek,hogy ki kicsoda!
ß@rba is leszek,de legalább a bőr szine éppen hogy megmenti a becsületemet!;-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.