Nemzetbiztonsági bizottsági tagságával "visszaélve" próbált bizalmas információkat kikérni a "Soros-tervről" és a "Soros-hálózatról" az Alkotmányvédelmi Hivataltól az LMP-s Szél Bernadett - nyilatkozta az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az egy dolog, hogy ez a szerencsétlen tényleg ekkora barom, de az már elborzasztó, hogy ez több, mint 2 millió birkának tetszik! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Németh Sziszit nem az eszéért tartja a fidesz,mert az pont annyi van neki,amennyi kilátszik a fejéből,viszont,ahogy a még olvasni nem tudó gyereknek a verstanulást,jó sokszor elmondják,bevésődik,aztán már mondja magától,ha kell,ha nem.Így működik Sziszi is.Az effajtából tartanak jónéhányat a fidesznél.Egyikük-másikuk még itt írogat is...
quadrocopter
Zsírtaréj sikeresen hülyül, de akkor mi lesz az odaajándékozott 2 milliárddal? Megvan még? Vagy testvérisene elosztva, az "egy neked, egy nekem, egy meg magamnak" elvén?
bencemacska
@RonaGyuri: ma, 17:21
Kösz.
Mindig jobbat vár az ember. Én is szöveget vártam, nem egy hájfejet!-:))))
lampa laz
Attól tartok sziszi, h a te agyad szivárog, ott lent a valagadlukján.
vukkocska
Hogy ennek a baromnak jelenjen meg álmában a Soros.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.