Sikeres nemzetállamok nélkül nincs sikeres Európa, sikeres Európa nélkül nincs sikeres világ, sikeres városok sincsenek sikeres falvak és sikeres családok nélkül – jelentett ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Veszprémben, a Megyei Jogú Városok Szövetségének 51. közgyűlésén, hozzátéve, "számunkra Magyarország az első".

Orbán: "Nem akarunk sokszínűek lenni úgy, hogy összekevernek bennünket másokkal"
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

"Nektek is személyesen részt kell vállalni és segítenetek kell abban, hogy a magyar emberek meg tudják védeni Magyarországot"

- szólította meg a jelen lévő polgármestereket a kormányfő.

A migráció ügyéről szólva arra hívta fel a figyelmet, hogy az ENSZ is foglalkozik a világméretű migráció kérdésével, ami jelzi: nem magyar, még csak nem is európai ügyről van szó.

Hosszan beszélt arról, hogy a sokszínűség szerinte nem érték, hanem tulajdonság, és attól, hogy valami színes, sokszínű, még nem értékesebb annál, mint ami nem az.

"Nem akarunk sokszínűek lenni úgy, hogy összekevernek bennünket (...) másokkal", "olyanok akarunk lenni, mint amilyenek 1100 éve itt, a Kárpát-medencében lettünk"

- jelentette ki a miniszterelnök.

A migrációt veszélyes, rossz dolognak nevezte, amelyben Magyarország nem akar részt venni. Ezt pedig ki is kell mondani – folytatta –, ellenkező esetben ugyanis a nemzetközi viták, a "diplomáciai ravaszságok" "el fognak bennünket téríteni", és "elveszítjük a jövőnket is". "Végre van jövőnk, van mit megvédeni" – hangoztatta.

Orbán Viktor arról is beszélt, hogy a magyar vidék fejlesztése a nagyvárosok fejlesztése nélkül nem lehetséges. A vidéket csak virágzó megyei jogú városokkal lehet felemelni, ha ugyanis a városok gyengék, a falvak is azok – fogalmazott.

A kisebb településeket is fejlesztené

A kormányfő jelezte, hogy a Modern városok program után nagyjából kidolgozták a "középvárosok" fejlesztési programját is, majd a "fejlesztési vonatra" rá kell kapcsolni a "falvak szerelvényét" is. A Modern városok programot jellemezve azt mondta, hogy "a mi életünkben ilyen fejlesztés még nem volt".

A megyei jogi városok mindenkori polgármestereit méltatva megjegyezte: közülük gond nélkül összeállítható lenne akár egy kormány is.

Azt kérte ugyanakkor az önkormányzati vezetőktől, csak olyan fejlesztést kérjenek, amelynek a fenntartásáról tudnak gondoskodni, hogy ne adósodjanak el. Az önkormányzati adósságkonszolidációról szólva a pénzügyi stabilitás megőrzését sürgette, mert "nem lesz többet Budán kutyavásár".

Orbán Viktor egyúttal

álhírnek, marhaságnak minősítette azokat az információkat, amelyek szerint a mai kormány változást tervezne az önkormányzati világban.

Kijelentette: a rendszer alkotmányos fundamentumai szilárdak, nem látja okát, hogy ezekhez hozzányúljanak. Sehol sem fognak önkormányzatot felszámolni, minden településnek lehet helyhatósága, még annak is, ahol csak négyen élnek – nyomatékosította.

Az EU "keres rajtunk"

Szólt arról is: már az ellenzék sem vitatja, hogy az ország fejlődik, de az elmúlt nyolc év eredménye – utalt az európai uniós forrásokra – a magyar embereknek köszönhető, nem másnak. Az EU-ból érkező pénzről szólva a miniszterelnök arra hívta fel a figyelmet, hogy a források egy tekintélyes része vissza is kerül, "sőt valójában keresnek rajtunk" azok, akik a pénzt adják, azzal együtt, hogy összességében Magyarország sem jár rosszul.

Az ország helyzetét elemezve közölte azt is: már "kezdünk jól kinézni", de ha elnyerik a választók bizalmát, akkor a kormány 2018-2022 között elvégzi azt a munkát, amelynek eredményeképpen négy év múlva "Magyarország jól fog kinézni".

A kormányfő a tanácskozáson a veszprémieknek azt ígérte, hogy megépül az aranyos-völgyi viadukt és az új uszoda.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Csutigeci pont TE VAGY AZ EGYIK ,,SOKSZÍNŰ,, TÉGED ODAADUNK AHONNAN JÖTTÉL A GANGESZ PARTJÁRA !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Ki a fene akar idejönni? Elment több, mint félmillió.
görbetükör
Ez egyre zavarosabb. Ha egyszínűek vagyuk, nem kevernek össze másokkal?
A szabadságharcosunk ősei ezer éve itt élnek a Kárpát medencében? Minden egyes őse?
Gondolom minden fidesz-fané is. No meg persze kereszténydemokratáké és elsősorban a jobbikosoké.
Össze is lehet keverni őket!
A többi csak színes keverék, akik nem kívánatosak ebben az országban. Csak akkor ki elől harácsolnák el a lóvét?
görbetükör
Ja, és Magyarország a maga sikertelenségével bizony hátráltatja Európát. Mert hogy a sikeres Fidesz nem egyenlő az országgal.
papa.49
Csutigeci pont TE VAGY AZ EGYIK ,,SOKSZÍNŰ,, TÉGED ODAADUNK AHONNAN JÖTTÉL A GANGESZ PARTJÁRA !!!
iluminati
Ha ha ha... már megint megzavarodott az orkány...Anglia attól Anglia maradt...Amerika attól hogy fegyenceket vittek oda amerika maradt...Egyedül HITLER!!! aki a tiszta árjáról beszélt még akkor ha benne is zsidó vér folyt...

MÉG ILYET!!! Már megint birka oktatás van...és ez ment át az egyetemen... Soros megvette neki a diplomát?
papa.49
@iluminati: Sorosnak egyetlen bűne van az országgal szemben, az hogy ezt tehénpásztornak is kevés bandát taníttatta a saját pénzén KÁR VOLT DE NAGY KÁR !!!
Béla333
"Orbán: "Nem akarunk sokszínűek lenni úgy, hogy összekevernek bennünket másokkal""

Én is így gondolom! Egyforma szép szürke rabruhában nem lesztek sokszínűek...
RonaGyuri
Igen Viktor tudjuk olyanokat szeretnétek - kizárólag -, mint ez barom Rezsi Sziszi! =))
papa.49
@Béla333: Bár már abban masíroznának ))))))))))))))))))
1magyar
Azt kell mondjam mindenben egyetértek! Csak még a városok szépítése mellett az emberek jobb élete kell legyen, ne kelljen havi 30 ezerből élnünk.
Macskaszem
A 20 ezer migránskötvényes meg az 1300 fű alatt beengedett migráncs tán ivartalanítva lett? Kúrmányzati menekültekkel lehet keveredni, vagy egyenesen ajánlatos?
Aki Én
@1magyar: @Shikari: Gondolom ti most sem érzitek a kettősbeszédet.
Akkor még egyszer. Lássuk, miket mondott a közelmúltban ez a személyiségzavaros szélkakas:

2017. október:
,, Fekete György azok közé tartozik, akik igyekeznek láthatóvá tenni a SOKSZÍNŰ magyar kultúra egyedülálló lelkületét, és ennek a szellemiségnek a fenntartása és megélése nélkül elveszíthetjük, ami Európát Európává, Magyarországot pedig Magyarországgá teszi."

2017. február
Orbán Viktor beszéde a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitó rendezvényén:
,,Ha csak a neveket itt felolvasnánk, lenne itt minden: a bunyeváctól a svábig, de ettől függetlenül ez mégiscsak etnikailag egy bizonyos sávon belül maradó SOKSZÍNŰSÉG. Tehát egyfajta etnikai homogenitás, egy civilizáción belül vagyunk."
,,Meggyőződésem, hogyha az etnikai homogenitást fönntartjuk, a kulturális SOKSZÍNŰSÉGET egy bizonyos sávon belül egyneműségben, egy kulturális egyneműségben tudjuk tartani, akkor az Magyarországot föl fogja értékelni, mint helyet. Egy olyan hely lesz Magyarország, vagy olyan mutatókat fog majd kifele jelezni, amely nagyon sok, nálunk fejlettebb országból napról napra eltűnik. Következésképpen az országot egyre értékesebbé tudjuk tenni."
2016. október:
,,Orbán Viktor azzal érvelt, hogy a módosítás Európa SOKSZÍNŰSÉGÉT hivatott megvédeni.
Európa SOKSZÍNŰségének megőrzése miatt van szükség az alaptörvény hetedik módosítására. Ezt Orbán Viktor mondta parlamenti expozéjában."

,,Az október 2-ai kvótanépszavazáson létrejött új egység felülírja a pártpolitikai határokat, és azért olyan széles, SOKSZÍNŰ, erős, mert az emberek érzik, hogy a magyar önállóság ismét veszélyben van - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a parlamentben"
,,Hangsúlyozta, ragaszkodnak hozzá, hogy minden nemzet dönthessen a saját sorsa felől, azt szeretnék, ha megőrizhetnék Európa SOKSZÍNŰségét. "
JAJMÁR
Pedig nagyon nem szeretnék olyan színű lenni. mint ők.
Nem sokszínűek ők, csak kettő. Kétszínűek :)
csipetke
...és a képen Orbán mögött a magyar népmesékből egy rajz. A képen egy király,egy királyné,egy disznó,és egy vár,és egy templom.Próbálok következtetni a mese címére...A cselekmény,Orbánt megkoronázzák,vagy szentté avatják,hmm,vagy levágják?
Qqberci
Eddig is kétszínű volt, de most már valóságos kaméleon...
F_Viktor
Európában a magyaroknál sokszínűbb nemzet nem nagyon létezik, már a honfoglaláskor is 3 nemzet a Kabarokból állt, s szépen integrálódtak az itt élő több nemzetiségekkel.

De Európában nincs még egy olyan nemzet amelynek múltja annyira ismeretlen, mint a magyaroké, ugyanis a magyarság olyan földrajzi területen formálódott néppé, amelyet nem határoltak magas kultúrájú, feljegyzéseket, írásos dokumentumokat használó népek és birodalmak.
Amikor a magyar törzsek megindultak Európa irányába, és a magas civilizációjú társadalmak közelébe értek (pl. Bagdadi kalifátus, Bizánci Birodalom, ruszin fejedelemségek) már írott források kezdték dokumentálni szokásainkat, megjelenésünket és vándorlásunkat. Ami csak 830 körül következett be. Addig nagy sötétség. Mint a jelenkori birkáink fejében.
Clavigo
Büszkék lehetünk erre a Zagyalágyultra.
kisrigó
@iluminati: Lassan, nehogy már a "tiszta árja" kifejezés legyen a kívánalom kis hazánkban! Ha így haladunk...
Csizmás Kond
A sokszínűség az egyfajta lehetőség, ami lehet jó vagy lehet rossz. A sokszínűség a családban nem jó ...esetleg a munkában, tehát sokszínűnek lenni csak a foglalkozásban jó de arra alapot építeni már butaság.
tudode
Ma ez a lemez, de a pénznek nincs szaga ugyebár a PÉNZ, ÉS HATALOM őrületében???
.
Miért is?
..
------ Pintér Sándor elárulta, hányan telepedtek le pénzért
24.hu/belfold/2017/01/04/pinter-sandor-elarulta-hanyan-telepedtek-le-penzert/

Az elsőből kiderül, hogy a tartózkodási engedélynél tavaly december 15-éig az összes érintett (10274) közül 10 kérelmezőnek és 17 családtagjuknak utasították el a kérelmét, de nem nemzetbiztonsági érdekből. (A kérelmezők között volt: kínai, orosz, iráni, ukrán, pakisztáni, szír, iraki, török, szaúdi, libanoni, kazah, egyiptomi, líbiai, algériai, jordániai, azerbajdzsán, tunéziai, üzbég, vietnámi, indiai, marokkói, St. Kitts and Nevis-i, jemeni, nigériai, palesztin, dél-afrikai, afgán, amerikai, bahreini, bangladesi, belorusz, gaboni, katari, kanadai, belizei, hongkongi, kirgiz, szudáni, thaiföldi, togói, ausztrál, japán.)
.
------ A véghajrában leakciózták a letelepedési kötvényeket
24.hu/fn/penzugy/2017/02/10/a-veghajraban-leakcioztak-a-letelepedesi-kotvenyeket/
.
(...) "Ötödáron
A lap példákat is hoz, mire gondoljunk. Az egyik közvetítőcég, az Arton Capital ajánlata szerint az, aki 125 ezer eurót átutal a cég számlájára, megkapja a letelepedési engedélyt. Igaz, ebben az esetben az ötéves futamidejű állampapír letelte után nem jár vissza egy fillér sem a közvetítőcégnek. A 60 ezer eurós közvetítői díjat sem kell neki külön kifizetni, a 125 ezer eurós összeg már ezt is tartalmazza.""""" (...)
.
Nem mentsége az sem, hogy a bölcsiből hiányzott, amikor "már" bünti járt a "hazúgságértl", de 27 év alatt ragadhatott volna rá valamivel több diplomáciai érzék.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: A "sokszínűség" tulajdonképpen azt jelenti, hogy az egyén nagyon művelt, két lábbal áll a földön, minden helyzetben feltalálja magát, az életet uralja!
A sokszínű társadalom pedig gazdag, hiszen az egyéni sokrétűség összeadódik.
Az egyszínű társadalom szürke, unalmas, szegény, de irányítható!

A deviancia nem a sokrétűséghez kapcsolódik, sokkal inkább a nyomorhoz.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: A sokszínű társadalom a legsérülékenyebb...főleg ha azt erőszakkal színezik...és ezért a deviancia a sokszínűség egyik legáltalánosabb jelensége
... amúgy egyszínűség már nagyon rég nincs...
vukkocska
@JAJMÁR: tiszteletre méltó, hogy ezt zagyvalékot megpróbálod magyarázni. Ha ez az elmeroggyant érti, amit mond, akármi legyek.
kereső
@csipetke: Kedves gyerekek! A magyar népmesék újabb fejezetét mondom el/olvasom fel nektek.Figyeljetek ám!
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Hülyeség... mindent azért nem kellene egy az egyben elhinned.
Ne keverd a kultúrát, az értéket ismerőket és tisztelőket a törvényszegőkkel, és bűnözőkkel! Egy jól szervezett társadalomban - ahol a törvényeket az elit is betartja -, a sokszínűség nem egyenlő a devianciával! (Egyébként sehol, csak zűrös fejekben)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Kultúrember nem illegálisan települ. Egy jól szervezett társadalom meg nem fogad be per totál ...
A mai zűrzavar meg üzlet...a soros fajtáéké.
qxy
Én is össze kevernélek egy féreggel akit el kell taposni , de nem lehet. Mert az vagy .
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Nos, te egy konkrét problémára asszociálsz. De a sokszínűség jóval tágabb fogalom.
Akkor arról kell beszélni, amit mondani akar... a kultúrembernek úgy illik. A magyar zűrzavar nem sorosérdek!
kereső
István király intelmei Imre herceghez:
"A vendégek s a jövevények akkora hasznot hajtanak, hogy méltán állhatnak a királyi méltóság hatodik helyén. Hiszen kezdetben úgy növekedett a római birodalom, úgy magasztaltattak fel és lettek dicsőségessé a római királyok, hogy sok nemes és bölcs áradt hozzájuk különb-különb tájakról. Róma bizony még ma is szolga volna, ha Aeneas sarjai nem teszik szabaddá. Mert amiként különb-különb tájakról és tartományokból jönnek a vendégek, úgy különb-különb nyelvet és szokást, különb-különb példát és fegyvert hoznak magukkal, s mindez az országot díszíti, az udvar fényét emeli, s a külföldieket a pöffeszkedéstől elrettenti. Mert az egy nyelvű és egy szokású ország gyenge és esendő. Ennélfogva megparancsolom neked, fiam, hogy a jövevényeket jóakaratúan gyámolítsad és becsben tartsad, hogy nálad szívesebben tartózkodjanak, mintsem másutt lakjanak. Ha pedig le akarnád rombolni, amit építettem, vagy szét szórni, amit összegyűjtöttem, kétségkívül igen nagy kárt szenvedne országod. Hogy ez ne legyen, naponta nagyobbítsd országodat, hogy koronádat az emberek nagyságosnak tartsák".
Csizmás Kond
@JAJMÁR: A mai zűrzavar nem csak Magyar zűrzavar és kimondottan a sorosféle spekulánkupecfélék érdeke.
A sokszínűség mai fogalomban persze csak a jó oldaláról nézve..folklór...mert ugyan sokan szeretik, pártolják meg nagyrabecsülik de mégsem akarnak részese lenni...sőt ha a tizenéves lányod hazaállítana egy szurokfekete faszival biztos hidegrázást kapnál...szóval ennyit a tág fogalomról.
kulabombaafityiszre
A csuti csüngőhasu vezér akkora idióta pöcs,hogy nem lehet senkivel összekeverni.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: A "magyar" zűrzavar, kimondottan csak magyar zűrzavar, és mi tudjuk megoldani, senki más! Persze, van a világban is bőven! Nekünk mégis a mi "udvarunkat kell tisztára söpörni" először.
Megint összekeversz dolgokat... nem az a lényeg, hogy az én tizenéves lányom milyen bőrű férfival állít haza, - semmilyennel, mert nincs lányom - mert ha én nevelem, akkor megválogatja a barátait, és nem a bőre színe szerint.
Nem kell, hogy részese legyen egy másik kultúrának, de miért ne? Ha tanulhatok belőle? Egy csomó hagyományunk, amit mi magyar néphagyománynak tartunk, idegen eredetű! De beolvadt. Ahogy egy csomó szavunk is jövevényszó, és a mai napig is bővül a nyelvünk.
Fölösleges tagadni, a sokszínűség a mindennapok része, ha valaki meg akarja állítani, ahhoz szögesdrótot kell felhúzni a határon, és a médiákban, a neten, a reptereken, és se ki, se be... mert ezt jelentené!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: na látod...nem is vagy annyira sokszínkedvelő...:)...de azért fújod...:))
A kultúrát nem föltétlen részvéttel lehet eltanulni, sőt sokat egyáltalán nem is kell, főleg az olyant ami ellenkezője a sajátodnak. A kultúra csak akkor hasznos ha az fejleszt és nem akkor ha azt úgy kell lenyelni mint a békát. A szavak és főleg a jövevényszavak legtöbbször meg butítanak nem fejlesztenek ugyanúgy mint más beolvadt hagyományok...legyen az kulturális vagy gasztronómiai...vagy akármi
...sokszínű pákó nyelvemlék vagy zenekultúra..győzikéskultúra, ...soroljam vagy te is tudod ?
CsipkeRózsa
@Clavigo: Nagyon jó nevet találtál ki Orbánnak: Zagyalágyult
Clavigo
@Shikari: Te mikor húzol haza innen,,román ??
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Csupán arra utaltam, hogy a kultúra nem fertőző betegség... nem kapod el, mint a kanyarót, bár némely embernek használna, legalább ragadna rá valami intelligencia, tompítaná a félelemgyűlöletét!

A mai "okítást" befejeztem. Föladom...
JAJMÁR
@picike1: Erre a szintre nem megyek le. Még rámragadna valami mocsok.
kokopelli
@Clavigo: szerintem a Zorbán "rokonya"! Valahol Keletpakisztánban szakadt szét a
csaláRd, 800 évvel ezelőtt és most összejöttek! Keresnie kell a betevőhöz! A Reeper-
bahn albán-orosz kézen van! ;-)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...persze hogy nem úgy fertőző...de sokaknál mégis az...viszont semmi köze a félelemfaktorhoz...
picike1
@JAJMÁR: meg se hallgattad akkor hová nem mész le ?
kokopelli
@JAJMÁR: miért is egy férfi mesélte el hogy,hány nő hány gyereket szül és hol?
Anyuci mosogatott otthon,vagy vasalt,vagy a hat gyereket vitte az ágyba! Ha a ter-
mészet koronái összejönnek..!!Akkor a tesók tényleg összejöttek! Nem vitatkozom,hol-
ott 95% nő volt a cégnél,aminek a fele moszlem! 1-2 gyerek,ill,ha két fiú jött abba is
hagyták a szülést! Ennyire hat a környezet,arra,hogy nem kell hat gyerek az EU-ban,
ahhoz,hogy az öreg szülőket eltartsák ha eljön az idő,mert a szülők melóznak és nyug-
díjat is kapnak!Sőt a sokszorosát a nyugdíjas fehér nem szines magyarénak! Hihi???
maszk
Ha most nyer a fidesz, a következő négy évben még az is ki fog derülni, hogy mi vagyunk az ária faj, és megtámadjuk az egész világot.
Mondjuk már így is az ellenségünk mindenki, az EU majd, minden intézménye, és általuk az EU-t alkotó országok, de már az ENSZ-nek is nekimegyünk, úgyhogy, ami késik, nem múlik...

Mindenesetre, ha egyszer véget ér ez az őrület, orbán nem börtönbe megy, hanem a diliházba, ahol reggeltől-estig rohangálni fog a folyosón fel-alá. miközben azt kiabálja, hogy "Én vagyok Napóleon."

Apám, ha én ezt egyszer egy norvég klubban elmesélem...
Zeta
Letelepedésünk óta váltunk sokszínűvé!
Ezrt a sokszínűséget mondjuk most magyarnak! Tehát ez nem jó érvelés, ha ez nem lett volna, ő nem lenne miniszterelnök.
Ezzel együtt nekem sem hiányoznak, mégha be is kell fogadni azokat akik arra jogosultak. Ahogy tette ezt kormányunk is a valós menekültekkel! Titkolva , de nagyon , hazudva szavazóinak is serényen!
peterkelemen
Csak a magad nevében nyilatkozz te tolvaj xenofób törpe! Igen is jó a sokszínűség. Meg lehet nézni ahol sokszínűség van ott bizony a gazdaság is ezerszer jobban pörög.
kokopelli
@peterkelemen: Ő mindíg sokszínű volt!
Az apja kezdte a kékre-zöldre veréssel! Miért is hagyta abba? Ő a hibás,az öreg!
csipetke
@Shikari: 19:07 Nézz már a hátad mögé! Áll valaki a hátad mögött pisztollyal,hogy majd mindennap itt tobzódsz?Írogatsz a szerinted hülyéknek?Akkor vagy te magad vagy hülye,ha olyan helyre jársz,ahol utálnak,vagy nyilvánvalóan pénzt kapsz érte.Ne válaszolj,mert nem érdekel,amit irkálsz,de jobban tennéd,ha nem hülyéznél itt le senkit,amíg nem bizonyítottad be,hogy te okosabb vagy...
nyanya001
Egy akkora rakás szart mint te meg a hozzád hasonló bitangok
nincs ember a földön aki összekeverne a tisztességes emberekkel !
Csizmás Kond
@kereső: " Az Intelmekről Vekerdi József így fogalmazott:

„ (...)ha kellő figyelemmel olvassuk és fordítjuk az Intelmek latin szövegét, arra a megállapításra jutunk, hogy a Szent István-i állameszme nem az ország etnikai felhígítását és külföldi szokások szolgai átvételét jelenti, hanem ellenkezőleg: a nemzeti hagyományok őrzését, és a külföld hódító szándéka elleni védekezést. "
kereső
@Csizmás Kond: csak azért,hogy nem mondhasd rám,hogy udvariatlan vagyok,válaszolok.
Tudod,mi a véleményem rólad cica-micaMár elfelejtetted,de akoor emlékeztetőül:.Egy ál köntösbe bújt ,ajtó mögül kibicelő senkiházi vagy, akinek nem osztanak lapot tisztességes kártyások.És ráadásul pofátlanul visszamászol az ablakon,amikor kirúgnak az ajtón. És,kérlek ne lepedőj meg, én tényleg az élethosszig tartó tanulás hive vagyok.Azt mondta az eltartód,"a politikai pc. kora lejárt." Nos ,megtanultam, és az ilyenekkel szemben,mint te nem fogok továbbiakban udvariaskodni.Nincs nekünk mit beszélnünk egymással.Menj haza.
Csizmás Kond
@kereső:...tisztességes kártyás nincs...tehát hogy ne legyek udvariatlan (ilyen szép magyaros kifejezéssel) nem érdekel te ki vagy és az sem hogy itt kinek képzeled magad, de csak hogy tudd itt te is ugyanaz vagy mint bárki más...ahogy te fogalmaztál egy álköntösbe bujt kibicelő senkiházi aki még a saját(ha saját) történelmét sem ismeri, de pattog mint kecskebogyó az aszfalton...
...inkább köszönd meg hogy kijavítottalak és igyekezz tanulni.
kereső
@Csizmás Kond: "tisztességes kártyás nincs"-mondod, valószinűleg magadból kiindulva.Én tudom magamról,hogy ki vagyok, más véleménye-és főleg a tied ,nem érdekel.Mondtam már,nincs miről beszélnünk.
Csizmás Kond
@kereső: ...nincs miről beszélj de csak folytatod...olvasgassad az intelmeket mert rád férne.
kokopelli
@kereső: ezeket fizetik a fityiszkasszából! A bunkók nem ismerik az évente játszott
"World Series of Poker"-t, a Las Vegas-i Rio Hotel és Casino-ból! ;--))
Egy élmény a cca. 6mil. $-os torna! Egyszer volt szerencsém a "csalást" a karzatról
megtekinteni! Ezt csak úgy megemlítem a primitív bérkommentelők szellemi szinjé-
nek bemutatásához! Sötétek,mint a 6-os akna feszültségkimaradásnál bányászlám-
pa nélkül!...de keresnek valamit,hogy ne az utcán legyenek!Honnan szedték őket ösz-
sze? :-((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.