Nemzetbiztonsági bizottsági tagságával "visszaélve" próbált bizalmas információkat kikérni a "Soros-tervről" és a "Soros-hálózatról" az Alkotmányvédelmi Hivataltól az LMP-s Szél Bernadett – nyilatkozta az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke csütörtökön.

Németh Szilárd szerint ez egy újabb bizonyíték arra, hogy Szél Bernadett "Soros zsebében van". A fideszes politikus szerint ráadásul nemcsak Szél Bernadett, hanem egész pártja.

A politikus bemutatta Szél Bernadettnek a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnökének, Molnár Zsoltnak írt levelét. Ebben a levélben az LMP-s politikus leírta: kezdeményezte a titkosszolgálatoknál, hogy adják ki azokat a dokumentumokat, amelyeket a testület decemberi – az ott elhangzó bizalmas információk miatt – zárt ülésén mutattak be a szolgálatok. Erre viszont azt a választ kapta, hogy azokba kizárólag a testület tekinthet be, egyedül Szél Bernadett nem – ismertette Németh Szilárd.

A kormánypárti politikus felháborítónak nevezte, hogy Soros György "migránssimogató" civil szervezeteihez kötődő Szél Bernadett a nemzetbiztonsági bizottság tagja lehet. Leszögezte: amíg Szél Bernadett a "Soros-tervről" titkosszolgálati információkat akar kiszivárogtatni, addig nem járulnak hozzá ahhoz, hogy részt vegyen az ülésen. Németh Szilárd hozzátette: bár már meghívták, Soros György még nincs ott a nemzetbiztonsági bizottság ülésén, "de az emberei már bent ülnek".

Németh Szilárd kiemelte: Magyarország nyomás alatt van. Példaként említette az ENSZ-dokumentumban megfogalmazottakat, továbbá hogy legutóbb a migráció kapcsán a belga miniszterelnök Magyarország, és a V4-es országokkal szembeni fenyegetését. Ez is azt jelzi, hogy van "Soros-terv", amelyet nemcsak Brüsszelből, hanem Magyarországon is végre akarnak hajtani – vélekedett a kormánypárti politikus. Szerinte: a hazai ellenzék, köztük 'Szél Bernadették", ha hatalomra kerülnének lebontanák a kerítést, migránsok millióit engednék be Afrikából és Ázsiából. Ahhoz pedig, hogy ezeket az embereket eltartsák az emberek nyugdíjának elvételével és adóemelésekkel helyeznének át pénzeket – mondta a Németh Szilárd.

A fideszes politikus leszögezte: a magyar emberek ezt nem akarják. A magyar emberek a népszavazáson és a nemzeti konzultáción is nyilvánvalóvá tették, hogy ne a migránsokkal, hanem a magyar emberek jövőjével foglalkozzon a kormány – emelte ki Németh Szilárd.

(MTI)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hú de beteg ez a szöveg.
A Soros zsebében lévő, Soros-terv végrehajtója akar információkat a Soros-tervről... MI VAAAAN???
Szerintem viszont hazaáruló az, aki kivonul, majd el sem megy egy nemzetbiztonsági ülésre, ahol ilyen és hasonló, Magyarországot és a magyar embereket érintő fontos kérdésekről kellene egyeztetni.
Mi ez, ha nem hazaárulás???
Aki Én
Hú de beteg ez a szöveg.
A Soros zsebében lévő, Soros-terv végrehajtója akar információkat a Soros-tervről... MI VAAAAN???
Szerintem viszont hazaáruló az, aki kivonul, majd el sem megy egy nemzetbiztonsági ülésre, ahol ilyen és hasonló, Magyarországot és a magyar embereket érintő fontos kérdésekről kellene egyeztetni.
Mi ez, ha nem hazaárulás???
CsipkeRózsa
Sorosnak nincs akkora zsebe, hogy beleférjenek.
iluminati
Ez már megint HÜLYE!!! Ha zsebében lenne nem kérne ki adatokat!!!
Vagy nem igaz amit állít a kormány???
Fél, hogy Gyuribá feljelenti őket??? Tudjákn nem fogja megtenni mert akkor...Stb
Megáll az eszem... Ezek kezébe adtuk a pénzünket...
iluminati
@CsipkeRózsa: Igen!!! Olyan nagy az arcuk!!!
nevemnick
Olyan okos, hogy szívesen megpaskolnám azt a szép, fénylő orcáját... :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.