Harrach Péter KDNP-s honatya fideszes fia videón ment neki az Angyalföldön található Göncz Árpád városközpontnak és Horn Gyula szobrának. 

Videón megy neki a szocialistáknak és általában a baloldalnak Harrach Péter KDNP-s honatya fia – olvasható a hvg.hu cikkében. Harrach Tamás 12 éve fideszes önkormányzati képviselő, Angyalföldön küzd a jelöltségért épp.

(Frissítés: a videót eltávolították a YouTube-ról a cikk megjelenése után.)

Harrach Péter fia is nekiment Göncz Árpádnak

Fotó: YouTube/TV13

Első videójában a letűnt múltat hozza fel, ennek illusztrálására többször bevágnak szocialista korszakból származó szobrokat, de Horn Gyula egykori miniszterelnök szobra is feltűnik. 

De aminek nagyon nem örül Harrach – és elmondása szerint vele együtt az angyalföldi Fidesz  –, az az, hogy a hős Árpád vezérről elnevezett metrómegállót a kerület Göncz Árpád városközpontra akarja átnevezni (miután az Árpád híd pesti hídfőjét erre a névre keresztelték át a Fővárosi Közgyűlés jóváhagyásával).

Harrach neofita buzgalmat említ, hogy a baloldal újra el akarja törölni a múltat, de ők ezt nem fogják hagyni. 

(Címlapi kép: részlet a videóból)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Eltűnsz te is az apáddal, a volt párttitkárral együtt !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Nem, english bulldog tekintetu harrach...:o)))) Bar ezzel meggyalazom szegeny bulldog kutyamat, akinek egyik mancsa is ezerszer tobbet ert, mint ez a szentfazek csalad...:o((((
justhpeter
Tényleg nem esett messze az alma a fájától. De kérdem: ezt a keresztény szellemiséggel valóban csak ilyen alacsony szinten lehet előadni ? Erre a szintre még a bányászbéka is csak lenéz.
desiro
Azt hittem a zsír disznót látom, de ez a háj fejű disznó.
Ezek meg a kereszténység, agy mosottak gyülekezete.
Levendula
Arról speciel nem tehet, hogy ilyen jóképű...
Jozefina
Ezeket szabad idelyükben melyik karámban etetik??? Gondolom nem ésszel van tele a fejecskéje!!!???
cikicakk55
Rohadt tetvek vagytok apáddal és a pártotokkal együtt. Most azt hiszed,hogy celeb lettél? Eddig azt sem tudtuk,hogy az impotens apádnak fia is van.Figyelj te tetű és tanulj egy pogánytól. Én nem vagyok vallásos,nekem káromkodhatsz is,nem zavar. Az viszont igen,hogy a tetű apád összejátszva a papokkal ellopja a gyerekeink és unokáink jövőjét. Mi a túrót tekingetsz hátra? Nem mindegy neked mi a neve annak a térnek? Göncz Árpád is ért annyit mint Árpád fejedelem. A híd róla is van elnevezve. Miért bánt az benneteket,hogy egy másik nagy Emberről is neveznek el teret.? Horn nem érdekel,de Gönc Árpád lábnyoma többet ér,mint a ti egész bandátok. Isten ruhája mögé bújva lopni,hazudni,azt tudtok,de tiszteletet adni nem.Köcsög hülye gyerek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél