A vidéki városok fejlesztéséről beszélt többek között Orbán Viktor Miniszterelnök a Megyei Jogú Városok Szövetségének 51. közgyűlésén. Szót ejtett az önkormányzatok számának csökkentéséről szóló a hírekről is. A magyar vidék fejlesztése a nagyvárosok fejlesztése nélkül nem lehetséges. A vidéket csak virágzó megyei jogú városokkal lehet felemelni, ha ugyanis a városok gyengék, a falvak is azok - fogalmazott Orbán Viktor.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ettől tartok én is

Akár fenyegetésnek is vehetjük

Sajtóbeszámolók többek között Orbán Viktor Miniszterelnök a Megyei Jogú Városok Szövetségének 51. közgyűlésén.
Túl azon, hogy már megint vonatozott egyet „a Modern városok program után nagyjából kidolgozták a középvárosok fejlesztési programját is, majd a fejlesztési vonatra rá kell kapcsolni a falvak szerelvényét is”.
Azonban, ahogy szokott ismét elszólta magát, mert5 kijelentette, hogy „ha elnyerik a választók bizalmát, akkor a kormány 2018-2022 között elvégzi azt a munkát, amelynek eredményeképpen négy év múlva Magyarország jól fog kinézni.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.