129 millió forintot kapott az ifj. Orbán Győző résztulajdonában álló vállalkozás. Az elmúlt két évben ez már harmadik alkalom, hogy EU-támogatást nyer a cég. Bár a kormány tavaly is folytatta az Európai Unió elleni támadássorozatát az emlékezetes "Állítsuk meg Brüsszelt" szlogennel futó kampánnyal, közben Orbán Viktor családja újabb jelentős forrásokhoz jutott EU-s alapokból. A miniszterelnök egyik testvérének, ifj. Orbán Győzőnek a résztulajdonában álló Gamma Analcont Kft. nevű cég tavaly decemberben 129 millió forintos támogatást nyert egy uniós pályázaton. Ez már a harmadik alkalom, hogy a cég uniós forráshoz jutott, mióta a vállalkozás a kormányfő öccsének érdekeltsége. Emellett - mint arról a Direkt36 egy cikksorozatban beszámolt - az Orbán Viktor apjának és testvéreinek érdekeltségébe tartozó cégek számos olyan állami projektben jutottak megbízáshoz, amelyek az EU támogatásával zajlottak, illetve zajlanak most is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Saját családbarát kurmánya van Magyarországnak!-haj rá magyarok NEHOGY SOROS NEVESSEN A VÉGÉN!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Saját családbarát kurmánya van Magyarországnak!-haj rá magyarok NEHOGY SOROS NEVESSEN A VÉGÉN!!!
tudode
Minden ÁLSZENTNEK maga, azaz .. k l á n j a.. felé halik a TAPOGATÓJA, miközben ŐSZENTSÉGE megjátssza a maszatost!.
.
namihami
Biztos, mert jól dolgozott és szorgalmas volt...
Hogy máshogy???
Eladott Ország
A családi maffia vezére mára elhitte, hogy kizárólag a lopásra kapott felhatalmazást zsinórban háromszor egymás után.
Napról napra egyre világosabb, hogy ez a hányingerkeltő nyitott könyv, ez a plebejus, vagyontalan isten átka, akit agyba-főbe vert az apja gyerekkorában ,akit szintén Győzőnek hívnak, örökös frusztrációjában elveszítette azt a mércét, ami megállj-t parancsolhatna minden napra jutó aljasságainak. Ennek az egész családja közpénzből él, az európai támogatások úgy ömlenek hozzájuk, mintha nem lenne holnap, minél hangosabban ócsárolja Viktor a kizsákmányoló Uniót, annál kövérebbre hízik a családi kassza. Az egy Viktorra jutó két Győző lassan kevés ahhoz, hogy hordják, lapátolják, vasvillával forgassák a milliókat, százmilliókat, milliárdokat. Ha ezek 13-an lennének testvérek, akkor annyi a háttérben meghúzódó senkiházinak kellene vállalkozás, föld, kastély, jacht, összkomfortos, kacsalábon forgó palota. A műkincseket hagyjuk, az erdőszéli putri faláról nem ragadt rájuk semmiféle kultúra iránti igény.Amíg van ember, aki elhiszi, hogy érte lopnak, hogy rendben van, hogy mindig ugyanazok nyernek, hogy a nemzet felemelkedését szolgálja, hogy Orbán Viktor rokonai állnak még az egymásra halmozott csemegekukorica konzervek mögött is, és hogy egy országot igenis nemzeti megfontolásokból térdre lehet kényszeríteni egy pofátlan família gazdagodása érdekében, addig ez lesz. Hol egy Anikó, hol egy idősebb Győző, egy fiatalabb Győzike, vagy egy sajátlábas Ráhel. És nem fogják abbahagyni. Soha. Önszántukból a büdös életben soha.
Commenter
@Eladott Ország: szektás gazsit kihagytad. A Felház is csak pénzmosoda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.