Egészen elképesztő, ahogy a Csepeli Hírmondó nevű, állítólagos önkormányzati lap beállt Németh Szilárd kampányába. Érdekes, hogy az egyébként kéthetente megjelenő lap a választásokat megelőző hónapokban hirtelen heti rendszerességgel kerül a postaládákba. És erre megszavaztak plusz néhány tízmilliót. Mi ez, ha nem szabálytalan kampányfinanszírozás?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A csepeli önkormányzat szellemiekben utolérte Rezsi Szilárdot és az Állami Számvevőszéket.
namihami
Rezsibuziról ír a helyi ""újság""? Oké, hülye és talpnyaló a csepeli médium. No de kérem, ennél már csak az a nagyobb hülye, aki tudja, hogy mi az és mégis elolvassa.
Hozzám is dobnak be hasonló nívójú ""sajtóterméket"" néha, ami a cím elolvasása után vagy egyből a kukában, vagy ha éppen a szükség úgy hozza,a krumplihéj alatt végzi. Na de , elolvasni??? Kötelező??? És ha igen, hogyan fogják ellenőrizni? Ki fogják kérdezni?
quadrocopter
Mi a szösz, van olyan egyáltalán, amit ez a sunyi zsírpacni jól csinált a csepeli hordapénz ellopásán kívül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.