Egy politikai elemző szerint az MSZP megosztott: míg a fiatalok egy újabb, szélesebb platformban látják a jövőt, addig az öregek ragaszkodnak az önálló párthoz.

Ez lehet az utolsó parlamenti választás, amelyen az MSZP elindul Farkas Örs politikai elemző szerint.

Egy politikai elemző már temeti az MSZP-t

Fotó: mszp.hu

A szakember az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában úgy értékelt, hogy az MSZP nagyon megosztott, a szétesés szélén áll.

A fiatalok egy új, Párbeszéddel közös pártban képzelik el a jövőt, míg az "öregek", például Kovács László vagy Szanyi Tibor egy önálló szocialista párt mellett kardoskodnak – magyarázta.

A Párbeszéddel közös lista miatt 10 százalékos választási eredmény kell a szocialistáknak a parlamentbe jutáshoz, ha esetleg a Liberálisokkal is közös lesz a lista, akkor már 15 százalék – figyelmeztetett a Farkas Örs.

(MTI)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ácsné Éva
Ez a Farkas Örs nevű szakember Kocsis Máté kabinetfőnöke...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisGenyo2
Nem fogom megsiratni. '89 óta a leggusztustalanabb formáció. Ha eltűnik, akkor a fidesz veszi át majd a helyét ebben! XD
wagabund
hogy ki ez a Farkas Örs, azt a f.sztuggya..de az biztos, hogy a választásokon nem nyerhet az ellenzék...még úgy sem, ha koalícióban bőven kormányozhatnának...

mindegy milyen áron, akár az emeszpé hátán taposva is, de bőven 60%felett akar a fidesz-kdnp bennmaradni a parlamentben...akinek van szeme, az láthatja, hogy ezen keményen dolgoznak...az emeszpé pedig csak Molnár Gyula nyilatkozataiban bízik...nem kellene inkább (kulturáltan)küzdeni?
Béla333
Arra kell figyelni, hogy ne tudjanak úgy lelépni a porondról, ahogy az SZDSZ lelépett!
Számoljanak csak el az ellopott javakkal és mindegyik érdemeinek megfelelő jutalomban részesüljön!
Ácsné Éva
Ez a Farkas Örs nevű szakember Kocsis Máté kabinetfőnöke...
szep napot
Ameg a Vitya a miniszterelnok addig Mszp benn lesz a parlamentben. Vitya penzeli (allami tamogatassal) ezeket a toketlen ellenzeki partokat. Igy tuti a Fidesz siker.
patyuka
Röhejesek ezek az - itt éppen "politikai elemzőként" aposztrofált - megmondó akárkik. Annyi van belőlük, hogy minden csatornára és politikát érintő műsorba jut belőlük bőven. És bár mindegyik tudja a frankót, el nem árulják, csupán fikáznak mindent és mindenkit, de leginkább a demokratikus ellenzéket, méghozzá akkora találékonysággal tálalva a semmitmondást, hogy az kellően speciálisnak tűnjék. Reményt sugalló vélekedik alig akad köztük, többségüknél az elemzettek többsége szinte mindent rosszul csinál, és amúgy is hiteltelen, viszont - a megoldás eltitkolásán túl azt is - ügyesen elhallgatják, hogy ők kitől/mitől hitelesek a hiteltelenség megállapítására...
vadsanca
Van igazság a címben. -Szerintem ez utal az egész baloldalra is.- Ha így folytatják, akkor megfürödhetnek a saját sz...kban. Mindegyik álmodozik valamiről, de nem tesznek érte semmit. Várják a sült galambot.
Ezért ne csodálkozzanak azon, hogy a kormánypárt ezt használja ki.
Lassan már remény vesztett lesz a fityesz leváltása.
A baj a túl sok "okos" emberen keresendő! Mindegyik hivatkozik saját érveire és ezért nem akar engedni. Pedig ideje lenne kompromisszumra térni, mert az idő VÉGES! Utána meg majd jön a hülye magyarázkodás. De ne felejtsük! A GYŐZTESEK NEM MAGYARÁZKODNAK!
idppp
Farkas Örs nem politikai elemző, nem szakember, hanem egy mocskos fideszes pártkatona, egy bérnyalonc fasz, a fasz Kocsis Máté bandájából!
evacica
Én meg ezt a politológust temetném a főnökével és bandájával együtt mennyivel jobb lenne az életünk,, hanem mérgeznék a levegőt és az életünket ebben az országban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.